Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Първокласни звезди от света на зимните спортове са водещите на DISCOVERY за отразяването на Пекин 2022


All Channels Communication Group


Първокласни звезди от света на зимните спортове са водещите на DISCOVERY за отразяването на Пекин 2022

Discovery, Домът на Олимпийските игри в Европа*, разкри най-бляскавия си отбор от експерти за всички времена, които ще се посветят на мисията да докоснат зрителите до силата на спорта на предстоящите Зимни Олимпийски игри в Пекин 2022.

Звездната плеяда на Discovery за Пекин 2022 включва 107 професионални атлети и ТВ водещи от света на зимните спортове, с общ брой от 80 Олимпийски медала, 26 от които златни.

С удивителните общо 215 участия в Зимни Олимпийски игри, отборът от водещи на Discovery ще предложи на милиони зрители несравнимата гледна точка на човек отвътре, комбинирана с дълбока професионална експертиза. Всичко това ще се случи на единственото място в Европа, където може да се проследи всяка минута на Олимпиадата: платформите на discovery+**, Eurosport и приложението Eurosport.

Впечатляващият списък от имена включва: 

● петкратния Олимпийски златен медалист Мартен Фуркад (биатлон, Франция)  

● четрикратния Олимпийски шампион Кевин Куске (бобслей, Германия)

● трикратния Олимпийски златен медалист Ана Фризингер-Постма (кънки бягане, Германия) 

● двукратния Олимпийски златен медалист Юстина Ковлачик (ски бягане, Полша)

● златния медалист от Олимпиадата в Торино 2006 и легенда на NHL Хенрик Лундквист (хокей, Швеция)

Сред звездните имена на Discovery са още златният медалист в ски слалома в Пьонгчанг 2018 Андре Мирер (Швеция), златният медалист в гигантския слалом Виктория Ребенсбург (Германия) и златният медалист по фигурно пързаляне от Солт Лейк Сити 2002 Марина Анисина (Франция). Всички те ще превърнат Discovery в предпочитаната дестинация за любителите на спорта, които търсят иновативно, но и забавно Олимпийско изживяване.

Отборът от експерти на Discovery ще работи както на място - в трите клъстера в Пекин, Янцин и Джангджиаку - така и от собствените си локални студия, за да предоставят 360-градусов анализ, използвайки модерна технология, гарантираща, че всяка история ще бъде представена от всички възможни страни.

Скот Йънг, старши вицепрезидент по съдържание и производство, Discovery Sports, сподели: „С общо 80 Олимпийски медала, нашият зашеметяващ екранен списък от световни спортни звезди и експерти, които ще отразяват Пекин 2022, е съвсем като Зала на славата на Зимните спортове. Това е най-бляскавият отбор, който някога сме имали на което и да е спортно събитие, с невероятните общо 215 участия на Олимпийски игри.“.

„Зрителите на Зимните Олимпийски игри на discovery+, Eurosport и приложението Eurosport в цяла Европа ще имат достъп до несравнимо количество информация, достатъчно голяма, за да задоволи интереса и на най-заклетите фенове на зимните спортове.

Само преди шест месеца в Токио 2020, Discovery+ и нашите дигитални платформи трансформираха начина, по който разказваме историите на големите спортни събития и ще продължим да надскачаме тези граници и по време на отразяването на Пекин 2022 с помощта на звездния Discovery отбор от водещи. Нашата звездна група от експерти не само ще предостави задълбочени познания и анализ, но и поглед отвътре, който може да бъде разказан само от ТОП спортисти, преживели Олимпийския опит и триумфирали на най-великото спортно събитие в света.“, добави Йънг.

„Само две седмици до церемонията по откриването, ние сме наистина развълнувани да видим какво ни очаква в Пекин 2022, а звездният Discovery отбор от водещи ще гарантира на нашата публика възможно най-доброто визуално и спортно изживяване.“, завърши Скот Йънг.

Очаква се още имена да бъдат добавени към екипа от водещи на Discovery.

Зимните Олимпийски игри в Пекин 2022 официално започват с церемонията по откриването в петък, 4 февруари. 

Обратно към всички новини от агенциите