Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FilmBox предлага забавен уикенд с Робин Уилямс и Джим Кери с комедията „Луд за връзване“


M3 Communications Group, Inc.


FilmBox предлага забавен уикенд с Робин Уилямс и Джим Кери с комедията „Луд за връзване“

Тази събота вечер каналите на FilmBox са подготвили страхотна селекция от хитови филми, звездата сред които е комедията „Луд за връзване“. А с нея зрителите ще могат да се насладят на невероятния хумор на Робин Уилямс, Джим Кери и Джонатан Уинтърс, които ще представят динамична история за приятелство, мотивация и пътя към вдъхновението, с доза хумор. Филмът ще се излъчи на 15.01.2022 г. от 20:40 ч. по FilmBox.

 

Комедията разказва историята на талантливия художник на комикси и комедиант Джонатан Уинтърс, който чувства, че губи таланта си да забавлява. Тогава на помощ идват Робин Уилямс, Джим Кери, Джими Кимъл и още много талантливи артисти. Те се опитват стъпка по стъпка да го върнат към това, което е бил – невероятен художник и комедиант. Проследете сюжета на документалната комедия, за да видите какво е подготвила съдбата за Джонатан – тази събота от 20:40 ч. по FilmBox.


За зрителите, които предпочитат доза адреналин този уикенд, FilmBox Extra HD предлага екшън трилъра„Червено Небе“. Вълнуващата продукция проследява премеждията на погрешно набеден и опозорен пилот, който се бори да върне честта си, а заедно с това е вплетен в безнадеждно приятелство и любовен триъгълник. Филмът е режисиран от Марио Ван Пиблз, а в главните роли влизат Кам Жиганде, Шейн Уест и Рейчъл Лий Кук. Потопете се във вълнуващия екшън свят тази събота от 20:15 ч. по FilmBox Extra HD.


„Луд за връзване“ и „Червено небе“ са само част от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.