Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Широкоформатните дисплеи на Lenovo ThinkVision осигуряват безкомпромисна продуктивност


All Channels Communication Group


Широкоформатните дисплеи на Lenovo ThinkVision осигуряват безкомпромисна продуктивност

Днес, няколко седмици преди CES 2022, Lenovo представя новата гама дисплеи с уголемен екран - ThinkVision (LFD). Те са предназначени за заседателни зали и образователни пространства. ThinkVision T86, T75 и T65 предлагат ефективно сътрудничество за присъстващите в стаята, както и за тези, работещи  отдалечено.  Продуктите предлагат безкомпромисно качество, благодарение на ярките 4K дисплеи, интегрирания софтуер за бяла дъска, вградените високоговорители и микрофони, както и модулната уеб камера за по-интелигентни видеоконференции. 

                   

Дисплеите разполагат с улеснен графичен потребителски интерфейс за достъп до най-често срещаните функции и приложения. Те са захранвани от високопроизводителна система на чип (SoC) и притежават вградена операционна система Android[1]. С новите монитори можете да представяте ефективни презентации на екрана, директно от вградения софтуер или от компютърно устройство, чрез кабелна или безжична връзка, благодарение на ключа W20 wireless. А микрофонът с 8-array гарантира, че нито един глас не остава заглушен. Отлично допълнение е и 4K уеб камерата с AI и 122-градусово зрително поле, както и цифровото увеличение по четири, което гарантира, че работещите от разстояние ще видят всички. Продуктите включват и допълнителни подобрения като функцията за гласово проследяване, която позволява фокусиране на камерата върху говорещия. Самата уеб камера е свързана чрез безкабелен USB кънектор, закрепена е с винт против кражба и включва затвор на обектива.

  

Lenovo Smart Whiteboard добавя ново измерение към портфолиото на ThinkVision LFD. С голям 86, 75 или 65-инчов екран, върху който да записвате идеи и да водите бележки, дисплеите от T-серията увеличават ангажираността и участието на присъстващите. Поясненията могат да бъдат маркирани, копирани или изтривани и потребителите могат да увеличават или намаляват конкретни области на бележките и чертежите.

 

Всички ThinkVision LFD дисплеи имат едни и същи технически спецификации, включително:

• 4K резолюция до 400 нита яркост с покритие Antiglare

• Инфрачервено докосване с +-1mm точност на докосване

• Високопроизводителна система на чип с вграден Android, 4G RAM и 64GB флаш памет

• Безжично прожектиране през безжичен ключ W20

• Множество входни и изходни портове, включително USB Type-C, USB 3.0, HDMI, DisplayPort, Ethernet, сериен интерфейс и аудио

• Сензорът за околна светлина адаптира яркостта към условията на стаята

• Сензорът за човешко присъствие пести енергия, като открива присъствието на потребителя и автоматично включва дисплея и се изключва, след като всички участници напуснат стаята

• 2 x 15-ватови високоговорители, вграден 8-масив микрофон и 4K AI-подсилена камера

 

Посетете http://www.lenovo.com/CES  за повече информация. 

 

 

За Lenovo:

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune 500 на стойност $50 млрд. с 63 000 служители, работеща на 180 световни пазара. Съсредоточени върху дръзката си визия да осигурим по-умни технологии за всички, ние развиваме технологични решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Всеки ден работим по това, нашето портфолио от умни устройства да остава най-богатото и пълно в света. Освен това, Lenovo е лидер в Интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com, следвайте ни в  LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Weibo и прочетете последните новини в нашия StoryHub.

 

LENOVO и THINKVISION са търговски марки на Lenovo. Android е търговска марка на Google LLC. Всички други търговски марки са собственост на съответните им собственици. ©2021, Lenovo Group Limited.
 

[1] 1 Google Android 9.0 

Обратно към всички новини от агенциите