Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

„Мис България Свят 2017“ е новото лице на „Златна игла 2021“


А.МАРКЕТИНГ КОНСУЛТС ЕООД


„Мис България Свят 2017“ е новото лице на „Златна игла 2021“

За 27-ми път Академията за мода ще отличи най-талантливите лица в модния бранш  и ще даде шанс на един млад дизайнер да се докосне до висшата мода в Милано.

„Златна игла 2021“ е най-чаканото модно събитие през последните месеци. Само след броени дни ще станем свидетели на грандиозния моден спектакъл и ще научим имената на отличените в категориите: „Дизайнер на годината“, „Модна къща на годината“, „Моден фотограф“, „Моден грим“ и „Най-добър млад дизайнер“.
Лице на „Златна игла 2021“ е „Мис България Свят 2017“ – Вероника Стефанова. Красавицата стана майка за втори път съвсем скоро, но вече е готова да открие грандиозното модно събитие с кратко ревю. Първото дефиле ще бъде нейно, с което тя ще открие „подиума“.

Моделката е в блестяща форма и е изключително горда, че е лице на най-престижното отличие за мода в България.

Красавицата се завърна от Милано и сподели впечатленията си от модната столица в предаването „Тази сутрин“ по bTV, в което участва заедно с Любомир Стойков  – председател на Академията за мода.

Вероника не скри ентусиазма си от оживения живот в Милано. Всички участници в Седмицата на модата – модели, дизайнери, гримьори, нямали търпение да се срещнат отново и да поговорят за отминалите 2 години.

Хора от различни краища на света по традиция всяка година посещават модната столица, за да се докоснат до висшата мода. Пандемията от Covid-19 се отрази изключително силно и на модния бранш, но очевидно 2021 година е година на възраждането. „Усещаше се, че всички са чакали с нетърпение този момент – да се отворят залите, да има ревюта“, коментира миската ситуацията в Милано и не скри ентусиазма си и от предстоящото модно събитие у нас.

Проф. Любомир Стойков пък разкри, че Академията за мода продължава да развива своята социална мисия. Един талантлив студент по моден дизайнер ще получи не само дизайнерско оборудване, за да развива своя талант по най-добрия начин, но и финансова подкрепа, за да стане част от Седмицата на модата в Милано.

Според професора, „Златна игла 2021“ е трамплин за младите дизайнери към световна модна сцена. Те получават уникален шанс да покажат какво могат и да направят решителна крачка напред към „върховете“ на модната индустрия.

Гери Дончева ще забавлява зрителите по време на церемонията. Водещата се изявява  като модел, актриса, певица, писател и бизнес дама. Родната хубавица може да се похвали с десетки корици на модни списания и изяви на подиума не само в България. Манекенката има силно присъствие в публичното пространство, благодарение на разностранните й интереси.

Любомир Стойков също така коментира как ще се проведе модното събитие и мерките, които ще се спазват за осигуряване на безопасността на участниците и зрителите. Той разкри и кои утвърдени дизайнери ще се включват в ревю спектакъла: Албена Александрова, София Борисова, Аксел Харди, Мила Захариева, Милена Петрова и семейство Карадамянови, които стоят зад модния бранд „Бандерол“.

Албена Александрова е вдъхновителят на „Рошавата гарга“ и може да се похвали с десетки модни отличия. Името й е добре познато в модния бранш, а модната й къща – предпочитана от родния хайлайф.

Нека припомним, че именно талантливата дизайнерка откри Summer Fashion Weekend през пролетта и отбеляза 30-годишнината на своята модна къща с ексклузивно шоу, на което показа вдъхновяваща колекция. Сигурни сме, че ще видим още от емблематичните й модели на предстоящото модно събитие „Златна игла 2021“.

Албена Александрова има в актива си от модни отличия и цели три „Златни игли“, така че участието й на ревю спектакъла в края на октомври е повече от заслужено.

С три „Златни игли“ може да се похвали и София Борисова. Утвърдената дизайнерка има цяла плеяда от модни отличия, а модната й къща впечатлява с приказни официални рокли и костюми.

Интерес  предизвика и участието на Мила Захариева, която направи премиера на модния си бранд в най-бурните времена от десетилетия насам. Пандемията не само не отказа талантливата дизайнерка да твори, но й я подтикна да създаде свой, собствен моден бранд.

Очевидно трудностите се превръщат в предизвикателства за нея и само стимулират творческия й потенциал, за да катери смело и уверено „стълбата“ на успеха.

Вдъхновяващите колекции на всички тези талантливи дизайнери ще видим много скоро, а победителите в 5-те категории на „Златна игла 2021″ще станат известни след броени дни. Предположенията за тях вече набират скорост в социалните мрежи.

Източник: Женски свят

Обратно към всички новини от агенциите