Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Fourth придобива PeopleMatter и Hiring Manager, за да допълни продуктовата си гама за цялостно управление на работната сила и бизнес операциите


Acta Verba


Fourth придобива PeopleMatter и Hiring Manager, за да допълни продуктовата си гама за цялостно управление на работната сила и бизнес операциите

Fourth, водещ доставчик на софтуерни решения за  управление на работната сила и инвентар в ресторантьорството, хотелиерския бизнес и търговията, обяви придобиването на разработените от Snagajob  приложения за управление на кандидатури (ATS) и въвеждане в екипа (onboarding) на служители с почасово заплащане - PeopleMatter и Hiring Manager®. Сделката е подкрепена от  Marlin Equity Partners. Това придобиване допълнително затвърждава водещата позицията на Fourth на пазара, предлагайки цялостно решение за управление на работната сила и оперативната работа в ресторантьорството,  хотелиерството и търговията. Продуктовото потфолио на компанията  обхваща софтуерни решения за привличане и назначаване на кандидати за работа, тяхното въвеждане в екипа, обучение, планиране на работния процес, отчитане на работното време и присъствие, управление на представянето, детайлно прогнозиране,  анализ и изчисляване на работната заплата. Добавяйки съществено важната функционалност за идентифициране на потенциални кандидати към своето цялостно решение, Fourth предлага допълнителни възможности на своите клиенти да оптимизират работата на своя персонал, да оперират на най-високо ниво и да наемат и задържат най-добрите таланти.

Приложенията PeopleMatter и Hiring Manager са създадени за работа с мобилни устройства, като основната им цел е да намаляват времето, което мениджърите отделят за наемане на нови служители, и в същото време да увеличават оперативната ефективност. PeopleMatter и Hiring Manager опростяват максимално процеса по кандидатстване, което позволява на мениджърите да наемат директно от мобилното приложение, да имат достъп до кадри в реално време и безпроблемно да спазват всички регулаторни изисквания.

„Впечатлени сме от възможностите на продуктите на PeopleMatter и Hiring Manager да решават ключови проблеми на нашите клиенти и сме развълнувани да приветстваме двата екипа в семейството на Fourth", каза Клинтън Андерсън, главен изпълнителен директор на Fourth. „Като се има предвид предизвикателният пазар на труда в момента, излизайки от пандемията от COVID-19, ние видяхме възможност да допълним цялостното си решение с тези продукти, които повече от всякога улесняват ресторантите, търговците и хотелиерите да намират, обучават и наемат най-добрите кадри. Виждаме тези приложения като идеалната технология, която да допълни настоящото ни продуктово портфолио. Компаниите  на пазара в момента търсят надеждни и интегрирани дигитални решения, за да повишат гъвкавостта на своя бизнес."

„Убедени сме, че PeopleMatter и Hiring Manager ще процъфтят под ръководството на Fourth и ще се възползват от ангажираността на придобиващата ги компания за инвестиране в развитието на продуктите и перфектното обслужване на клиенти", каза Матю Стивънсън, главен изпълнителен директор на Snagajob. „Макар радостта да е примесена с лека тъга, знаем, че екипът се присъединява към страхотна организация, а продуктите вече са позиционирани така, че да достигнат пълния си потенциал."

Нейтън Пингълтън, управляващ директор в Marlin, коментира: "Придобиването на PeopleMatter илюстрира нашия постоянен ангажимент към дългосрочната визия на Fourth в посока  разширяване на гамата ни от софтуерни решения за търсещи и предлагащи почасова работа“ . 

Чрез придобиването, служителите на PeopleMatter и Hiring Manager ще се присъединят към екипа на Fourth, а за всички 3500 клиента с приблизително 60 000 обекта няма да има прекъсване на услугата при преминаването й към новата компания майка.

Обратно към всички новини от агенциите