Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FOREO представя UFO 2 в елегантно черно: интелигентна СПА грижа за кожата у дома


M3 Communications Group, Inc.


FOREO представя UFO 2 в елегантно черно: интелигентна СПА грижа за кожата у дома

FOREO, иновативната шведска козметична компания, представи ексклузивна версия на своето премиум устройство UFO – интелигентен масажор за супер зареждащи 2-минутни СПА терапии с маски. Новия модел UFO 2 Black в черно и златно е доказателство, че козметичните уреди могат да са не само функционални, но и стилни.

През последните години целият свят отбеляза страхотен технологичен напредък. Това развитие е най-очевидно в козметичната индустрия, която всеки ден ни предлага невероятни иновации. Професионалната грижа от уюта на дома стана възможна благодарение на изкуствения интелект и виртуалната реалност. В интелигентното звуково устройство UFO 2 Black потребителите ще открият именно най-новите технологии, които могат да опростят ежедневието им, както и да направят грижата за кожата по-ефективна и по-приятна. Освен това, благодарение на множеството терапии, които предлага от уюта на дома, уредът може да ви спести посещенията до салони за красота и финанси. 

1. Бързи СПА процедури за лице
Вместо обичайните 20 минути с маска, една процедура за лице с UFO 2 отнемa по-малко от 2 минути. Нежната и високоскоростна термотерапевтична технология заедно с T-звуковите пулсации незабавно омекотяват и подготвят кожата за дълбоко абсорбиране на съставките на маската. Процесът на нагряване отваря порите, което позволява на активните съставки да проникнат по-лесно в кожата. 

2. Решение за всички кожни проблеми
Устройството предлага терапии с пълноспектърна LED светлина, които помага за справяне с различни несъвършенства на кожата, като бръчки, неравномерен тен или раздразнение. 8-те различни LED светлини имат разнообразни свойства, които ви позволяват да създадете персонализирано, целенасочено лечение.

• Виолетовата светлина намалява появата на фини линии и подобрява блясъка на кожата
• Бялата светлина укрепва външния вид на кожата и намалява подпухналостта
• Зелената светлина изсветлява и уеднаквява тена на кожата
• Оранжевата светлина съживява и събужда кожата, за да изглежда здрава
• Синята светлина намалява до минимум появата на несъвършенства
• Тюркоазената светлина успокоява раздразнената кожа
• Жълтата светлина намалява зачервяването и омекотява кожата
• Червената светлина намалява признаците на стареене за по-младежки вид

3. Лесен масаж на лицето за намаляване на напрежението
Масажът с ръце е заменен от T-звукова технология, която с 10 000 импулса в минута осигурява на лицето нежен масаж, който освобождава мускулното напрежение и намалява до минимум появата на фини линии и подпухналост. Освен това тя подпомага абсорбирането на активните съставки на маската в кожата.

4. Незабавно подмладяване на кожата
Изключителната криотерапия на UFO 2 мигновено охлажда кожата и ѝ придава по-стегнат вид с повдигнати контури. В същото време минимизира появата на пори и намалява подпухналостта. Кожата изглежда подмладена, по-гладка и сияеща от пръв поглед!

5. Неостаряващ шведски дизайн
Звуковото устройство UFO 2 Black следва тенденциите не само по отношение на технологията, но и на дизайна. Елегантният и луксозен черен дизайн ще зарадва почитателите на минимализма и впечатляващия стил. Продуктът е безопасен и изработен с шведска прецизност. 

Марката FOREO има в портфолиото си и цяла гама маски за лице с активни натурални съставки, които заедно с UFO 2 Black са перфектната двойка за още по-красива и сияйна кожа.

В България новият модел UFO 2 Black може да бъде закупен на foreo.com и в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на notino.bg.