Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Производители на консерви ще могат да тестват безплатно немска система за качествен контрол


Рен Технолоджи ООД


Производители на консерви ще могат да тестват безплатно немска система за качествен контрол

Избрани преработватели на плодове и зеленчуци ще имат възможност безплатно да тестват ново поколение оптичен вакуум детектор в своите производства

До края на годината Рен Технолоджи ще предостави възможност на 6 български производителя безплатно да изпробват иновативна система за засичане на вакуум. Базираната в Пловдив компания е официален представител на немския производител на системи за инспекция и контрол на качеството KoCoS Technology Group и цели да внедри на българския пазар последното поколение вакуум детектори INDEC VD 100.  

Посредством инфрачервен оптичен сензор вакуум детекторите INDEC автоматично инспектират капачките на широка гама контейнери като бутилки, буркани и консерви и определят дали те са затворени херметически. Проверката се случва динамично и безконтактно, което позволява поточната линия да не спира. Контейнерите, които показват недостатъчни нива на вакуум, имат затворени накриво или липсващи капачки, биват надеждно идентифицирани и отстранени от продуктовия поток.

В рамките на кампанията българските производители получават възможност безрисково да изпробват системите в своите реални производствени условия и сами да се убедят в техните качества. Рен Технолоджи ще покрие разходите по транспорт, монтаж и настройка на системата, и ще предостави на компаниите възможност да извършат 100% инспекция на своята продукция в рамките на една работна седмица. Вакуум детекторът INDEC VD 100 може да тества до 600 съда в минута, отстранявайки надеждно несъответстващата продукция спрямо стандартите на производството. В края на периода фирмите ще получат статистика за ефективността на линията, базирана на 100% от продукцията в рамките на фиксирания период за тест.

Желаещите  да изпробват системата за вакуум инспекция INDEC VD 100, могат да се свържат с Рен Технолоджи, за да получат подробна информация за условията за кандидатстване.

Обратно към всички новини от агенциите