Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Tommy Hilfiger лансира своята кампания за сезон есен 2021


United Partners


Tommy Hilfiger лансира своята кампания за сезон есен 2021

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARRK SA, стартира есенната си модна кампания за 2021 година. Кампанията ще премине под надслов „Pass the Mic”, като за основното вдъхновение зад нея стои идеята, че във всеки се крие силата да промени света, благодарение на своя глас. От марката вярват, че всяка история заслужава да бъде разказана и поради тази причина Tommy Hilfiger обособява своите социални платформи като място за споделяне и разширяване на посланието на кампанията, за да вдъхнови към промяната.

Този сезон посланиците на „Pass the mic” кампанията са представители на разнообразни творчески и етнически общности. Американската актрисата Яра Шахиди, номинираният за „Грами“ певец Джак Харлоу, южнокорейският актьор Ким Су-Хьон, актьорът Антъни Рамос, нигерийският певец и носител на „Грами“ Wizkid и DJ Cassidy са лицата, които искат да подтикнат промяната в обществото чрез предоставянето на поле за изява на различни мнения. Фокусирайки се върху конкретна тема, всеки талант вдъхновява своите феновете, като им отправя въпроси: „Какво ви вдъхновява да предприемете промяна? Какво бихте казали, ако светът ви слушаше? Какво е вашето виждане за бъдещето? Какво искате да кажете?“ .Желаещите да споделят своите мисли и идеи могат да го направят като оставят гласово съобщение на официалния Instagram канал на марката @tommyhilfiger.

„Всеки глас има силата да озари света. Ние сме тук за буквално да предадем микрофона, първо на избраните гласове на нашите таланти, а след това и на нашата глобална аудитория, за да предизвикаме смислена и дълготрайна промяна. Горд съм, че нашата колекция за есен 2021 е представена от толкова невероятни и разнообразни лица, които споделят историята си в нашата платформа.“, заяви Томи Хилфигър, основателят на едноименната модна къща.

Моделите от кампанията на Tommy Hilfiger за есен 2021 вещо съчетават модерната спретната визия с емблематичните за марката кройки и десени. Колекцията е изградена въз основа на амбициозната мисия на бранда за оползотворяване на всеки ресурс и приветстване на всички. Дрехите и аксесоарите в колекцията са преобразени, благодарение на устойчиви производствени методи и материи. 

Присъединете се към дискусиите в социалните мрежи, като използвате #TommyHilfiger, #PasstheMic и @TommyHilfiger.

Обратно към всички новини от агенциите