Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Община Хасково организира Встъпителна пресконференция и Официална церемония за ефективния старт на проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на Областна администрация Хасково”


DMI DEVELOPMENT


Община Хасково организира Встъпителна пресконференция и Официална церемония за ефективния старт на проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на Областна администрация Хасково”

На 21.09.2021 г. Община Хасково организира Встъпителна пресконференция и Официална церемония за ефективния старт на проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на Областна администрация Хасково“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Пресконференцията ще се състои 21.09.2021 г. от 15:00 ч., в Заседателната зала на община Хасково, ет. 2, пл. „Общински“ №1.

Официалната церемония ще се проведе на 21.09.2021 г. от 15:30 ч., в двора на Областна администрация Хасково, пл. ”Свобода” №5.

В рамките на двете събития ще бъде представена информация за целите на проекта, основните дейности и очакваните резултати, както и план-график за изпълнение на дейностите. 

За участие в събитията са изпратени официални покани до всички партньори в проекта. Стартът на дейностите по изпълнение на проекта да бъде даден от кмета на Община Хасково г-н Станислав Дечев.

 Очакваме ви!!!

Този документ е създаден в рамките на проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност на сградата на Областна администрация Хасково “- BG16RFOP001-1.012-0006-C01, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от Община Хасково и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОПРР 2014-2020 г.

Обратно към всички новини от агенциите