Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Теленор разкрива нови възможности в дигиталното образование с услугата iZZI на издателство Клет


d:istinkt


Теленор разкрива нови възможности в дигиталното образование с услугата iZZI на издателство Клет

Теленор България предлага за всички свои клиенти достъп до иновативната образователна платформа iZZI, разработена от издателство Клет България. Със започването на новата учебна година тя вече е част от пакета дигитални услуги, които клиентите на оператора могат да избират към своя тарифен план. При активация на план Интернет+ 16,99 лева те получават и неограничен достъп до платформата, която предлага на учениците възможност да се потопят в света на интерактивното образование чрез над 50 000 образователни ресурса. Тарифният план за интернет от Теленор, предназначен специално за деца и ученици, включва и 20 000 национални MB, неограничени MB за платформата iZZI, както и безплатен абонамент за услугите “Онлайн защита” или “Родителски контрол” на Теленор за целия срок на договора.

По случай новата учебна година Теленор намалява и теглото на ученическата раница, предлагайки специален пакет за 17,99 лева на месец, който включва план Интернет+ 16,99 лева с достъп и неограничени МВ към iZZI и таблет PRESTIGIO Q PRO Grey или ALCATEL 3T 8 4G 2GB RAM.

“Образованието и развитието на дигиталните умения на младото поколение в сигурна онлайн среда е ключов приоритет за Теленор. Чрез достъпа до платформата iZZI даваме възможност на родителите и техните деца да се подготвят за предизвикателствата на новата учебна година с всичко необходимо на оптимална цена - от устройството и достъпа до учебните ресурси и неограничения интернет”, каза Владимир Христов – директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие“ на Теленор България

“Обединяваме усилия с Теленор, водени от желанието ни да дадем на ученици и родители бърз и удобен достъп до модерно и интерактивно образование, което отговаря на всички техни нужди. iZZI е следващо поколение образователна среда, която гарантира достъп до над 150 електронни учебника и повече от 3000 образователни видеа и позволява децата да се обучават както дистанционно, така и в присъствена форма. Сега родителите и децата получават възможността бързо и лесно да получат достъп до тези и хиляди други ресурси чрез своя тарифен план”, каза Владимир Колев, управител на издателство Клет България. 

Платформата iZZI събира в себе си над 50 000 електронни ресурса, които са създадени в съответствие с програмите на Министерството на образованието и науката. Разнообразието от аудио и визуални материали е допълнено от над 30 000 интерактивни задачи, игри и симулации, а модерният метод на преподаване включва още VR и 3D панорами, които помагат на децата с лекота да разбират и усвояват учебния материал. iZZI предоставя и различни инструменти, които улесняват работата при дистанционно обучение, като виртуална бяла дъска, класни стаи, автоматично оценяване на тестови задачи и възможност за индивидуално или групово обучение, което прави платформата подходяща и за самоподготовка у дома. Нейната мултифункционалност създава възможност да бъде използвана и като допълнителен инструмент в класната стая. 

Обратно към всички новини от агенциите