Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Истинската история за един от най-влиятелните американски президенти оживява по FilmBox Stars с филма „Спасяването на Линкълн“


M3 Communications Group, Inc.


Истинската история за един от най-влиятелните американски президенти оживява по FilmBox Stars с филма „Спасяването на Линкълн“

Тази седмица FilmBox Stars предлага на всички фенове на биографичните филми една драматична история, вдъхновена от реални събития, с филма „Спасяването на Линкълн“. Продукцията ще пренесе зрителите по времето на Гражданската война в САЩ и ще ги запознае с историята на един от най-влиятелните американски президенти този петък, 30 юли, от 20:20 ч.


Действието в драматичния филм „Спасяването на Линкълн“ се върти около истинската история на Ейбрахам Линкълн и неговия телохранител, шериф Уорд Хил Леймън, който предотварятва няколко покушения на президента по време на Гражданската война. Въпреки че характерите на двамата са много различни, те са свързани от любовта към шегите и вълнуващите истории, вярата в премахването на робството и едно силно приятелство. Това е първият филм, който е изцяло заснет чрез техниката CineCollage, измислена от самия режисьор на филма Салвадор Литвак. При нея актьорите играят пред зелен екран, а за интериора и екстериора на продукцията са използвани истински кадри от Гражданската война и снимки от архивите на Конгреса.  Зрителите могат да се насладят на тази вълнуваща история на 30 юли от 20:20 ч. по FilmBox Stars.

 

„Спасяването на Линкълн“ е само една малка част от богатия избор холивудски и европейски филми, на които любителите на киното могат да се насладят това лято. Глобалната медийна компания SPI International, от която е част и FilmBox Stars, има разнообразно портфолио от продукции, които предлагат на аудиторията множество вълнуващи сюжетни линии през цялата година.

 

 

Обратно към всички новини от агенциите