Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

TP-Link пуска на пазара новия безжичен двулентов Gigabit рутер Archer C64, осигуряващ непрекъснати връзки и висока производителност


3CON


TP-Link пуска на пазара новия безжичен двулентов Gigabit рутер Archer C64, осигуряващ непрекъснати връзки и висока производителност

 TP-Link, световен лидер в предоставянето на мрежово оборудване за индивидуалните потребители и бизнеса, пуска на българския пазар нов рутер, който носи висококачествена производителност в домовете на всички потребители - моделът Archer C64.

Archer C64 съчетава много добра производителност и специални функции, предлагайки отлични възможности за работа на всички потребители, независимо дали са в офиса или у дома.

„Технологиите се развиват все повече и повече, и новият рутер Archer C64 доказва това. Поради тази причина искаме да предложим възможно най-добрата и най-безопасна работа при сърфиране в интернет, съчетано с модерен дизайн. Уверени сме, че това устройство скоро ще се превърне в един от най-популярните модели на пазара, благодарение на високопроизводителната Gigabit връзка, на конкурентна цена“, каза Анна Чакърова, ръководител продажби TP-Link България. 

Archer C64 използва 1.2 GHz процесор и разполага с WAN порт, както и с четири Gigabit LAN порта, и по този начин предлага скорости десет пъти по-високи от стандартните Ethernet връзки. Рутерът също така интегрира двулентова технология, която позволява едновременното свързване на множество устройства и безпроблемни връзки. 2.4 GHz обхватът улеснява сърфирането в интернет и изпращането на имейли със скорост до 400 Mbps. 5 GHz лентата предлага скорости до 867 Mbps и осигурява гладко и качествено изживяване при игри и стрийминг на мултимедия.

Множество връзки без компромис

Технологията MU-MIMO предлага два пъти по-голяма ефективност, като рутера има възможност за комуникация едновременно с множество устройства. Например, в летния следобед със семейството и приятелите всички могат да се насладят на стабилна интернет връзка без това да окаже влияние на производителността, докато децата гледат интересен филм без прекъсване или играят любимата си игра - без забавяне.

За допълнителна сигурност, Archer C64 предлага родителски контрол, който блокира неподходящо съдържание и задава дневни ограничения за времето, прекарано в онлайн среда за децата.

Скорост 10 пъти по-висока, навсякъде и по всяко време

Свързването на множество устройства може да има негативен ефект върху качеството на работата, но Archer C64 е изключение. С него игралната конзола в хола, телевизорът, на който върви любимият ви филм в стаята за гости на горния етаж, както и настолният компютър или смартфоните могат да бъдат свързани едновременно, като се възползват от еднакво стабилни и сигурни връзки, благодарение на функцията Beamforming. Чрез четирите високоефективни външни антени тя открива устройствата и концентрира силата на безжичния сигнал към тях в цялото пространство на къщата.

Кабелни и безжични връзки едновременно

Поради различните нужди на потребителите, Archer C64 е решението, което предлага както кабелни, така и безжични връзки, по избор на потребителите. По-конкретно, те могат да променят начина на работа на рутера в режим „точка за достъп“, за да превърнат интернета от кабелен в безжичен за повече удобство.

За да осигури възможно най-добрата интернет връзка и приятно онлайн изживяване, Archer C64 предлага на потребителите функцията Smart Connect, която позволява на рутера автоматично да разпределя свързаните устройства към Wi-Fi обхвата, който предоставя най-висока скорост, докато Airtime Fairness оптимизира времето, отделено за едновременно предаване на пакети данни към множество устройства.

Мрежа защитена с WPA3 

Archer C64 разполага и с най-новия Wi-Fi протокол за защита, WPA3, който предоставя нови функции за подобряване на сигурността в личните мрежи. По този начин по-сигурното криптиране и повишената защита срещу атаки от типа Brute-Force предпазват потребителите на Wi-Fi мрежата.

Archer C64 също може да бъде конфигуриран бързо и лесно чрез приложението TP-Link Tether. Само за няколко минути потребителите могат да се насладят на високопроизводителна мрежа, идеалният съюзник за всякакви нужди от връзка.

Техническа поддръжка и помощ на български език

Потребителите на TP-Link  имат възможност да докладват за всякакви ситуации свързани с оборудването, благодарение на услугите за техническа поддръжка - чрез специална телефонна линия и по имейл. Услугата е достъпна от понеделник до петък, между 10:00 и 19:30, на телефонния номер +40 311 011 290, където специалистите от TP-Link с опит в областта на мрежите ще предоставят техническа информация за продуктите на компанията и ще окажат съдействие за инсталиране на устройства или конфигуриране на домашни мрежи.

Моделът Archer C64 може да бъде закупен онлайн и в магазините на големи търговци на препоръчителна цена от 67,90 лева с ДДС.

Научете повече за TP-Link Archer C64

Разопаковане на TP-Link Archer C64: https://www.youtube.com/watch?v=CiEVrHtxOMo 

Научете повече за WPA3: https://www.tp-link.com/bg/wpa3/  

###

За TP-Link

Основана през 1996 г., компанията TP-Link е световен доставчик на надеждни мрежови устройства и аксесоари, които се използват във всички аспекти на ежедневния живот. Фирмата многократно е класирана от анализаторската компания IDC като лидер на WLAN пазара с дистрибуция в повече от 170 страни и стотици милиони клиенти по целия свят. С богато портфолио от стабилни, работещи и достъпни продукти в областта на мрежовото оборудване и доказан опит, компанията продължава да разработва устройства, адаптирани към свързания начин на живот, които да отговарят на изискванията на бъдещето.

* Според IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q4 2020, въз основа на броя продадени единици.

За повече информация относно TP-Link, посетете https://www.tp-link.com/bg/ или ни последвайте във:

Facebook: https://www.facebook.com/TPLinkBulgaria/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOGvePVDd-SwtjEf1ZxZQ8w

Instagram: https://www.instagram.com/tplinkbulgaria/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tp-link-bulgaria

 

Обратно към всички новини от агенциите