Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Лятна прохлада с близо 70 вида сладолед в Lidl


d:istinkt


Лятна прохлада с близо 70 вида сладолед в Lidl

Лятото не е пълноценно без сладкото изкушение и ледената прохлада на любимия сладолед. Дaли ще бъде джелато, или сладолед – всъщност няма никакво значение, важното е да го има.
Тази година Lidl предлага близо 70 различни вида сладолед от собствените си марки Gelatelli и Balino, които разтварят вратите пред сладоледеното кралство в горещите летни дни. 
Веригата предлага богатство от вкусове дори за най-взискателните любители на вкусния десерт. Сладоледи на клечка и във фунийка, както и популярните „сандвич“ сладоледи, се допълват от големи разфасовки сладолед в кутии за големите компании. Всеки може да открие своя любим вкус независимо дали обича вечните класики като ванилия и шоколад, или търси нещо различно като шамфъстък, солен карамел, тирамису, орех забайоне и още толкова много, които правят всяка хапка все по-вълнуваща. 
Най-малките могат да избират от разнообразни плодови вкусове или пък с любимите герои от Пес патрул и Peppa Pig. Все по-популярният солен карамел вече е наличен и на клечка с добавка от фъстъци. А за предпочитанията на по-нетрадиционните форми, веригата предлага и сладоледени рула с различни вкусове – капучино, ванилия, шоколад и ягода.
Не са пропуснати и веганите, за които има специални предложения веган сладолед с горски плодове и фъстъци. 
Сладоледът собствена марка на Lidl покрива най-високите стандарти за качество и подлежи на постоянен контрол и изследвания, за да продължи да създава невероятни летни емоции за всички потребители на веригата. Освен това сладоледите на Lidl притежават сертификат за отговорно производство UTZ и са част от програмата Fairtrade Cocoa, която гарантира, че използваното какао е с устойчив произход.

Обратно към всички новини от агенциите