Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Хидратирайте лятото си! Neutrogena® представя перфектния летен комплект за хидратирана кожа


Chapter 4


Хидратирайте лятото си! Neutrogena® представя перфектния летен комплект за хидратирана кожа

13 юли 2021 – Това, което обичаме най-много през лятото, е и това, на което трябва да обръщаме най-голямо внимание, когато става въпрос за грижа за кожата. Да сме на плажа и да усещаме пясъка под краката си, да отидем на басейн или да се отдадем на слънчеви разходки на непознати места… Всичко това ни радва. Лятото ни носи откъсване от ежедневието, а ако имаме късмет, и някои от тези изживявания. Необходимо е обаче да се спазва рутина за поддържане на здрава и красива кожа, за да може лятото да се изживее пълноценно, като същевременно кожата остане здрава.

 

Neutrogena® ни познава добре и има перфектния летен комплект, който да се погрижи за специфичните нужди на кожата на всяка част от тялото. Благодарение на Norwegian Formula, тези продукти се превръщат в неизменен спътник в летните ни пътешествия и по пътя към перфектна кожа. Обогатената с глицерин формула поддържа хидратацията и веднъж нанесена, прониква дълбоко в кожата, без да променя междуклетъчните липиди и също така подобрява способността на кожата да се възстановява.

 

Важно е да се грижим както за кожата на лицето, така и за кожата на тялото. През лятото, когато пътуваме и не пием достатъчно вода, рискуваме да дехидратираме кожата си. Затова е важно да се освежаваме и хидратираме регулярно. Благодарение на съдържанието основно на хиалуронова киселина, която е мощен хидрант, който привлича влагата в кожата и я заключва, серията Hydro Boost помага за по-добрата хидрозащитна бариера на кожата. 

 

Искате ли да научите повече за продуктите и как работят? Започваме от главата до петите!

 

Neutrogena® Hydro Boost хидратиращ гел:

Дългите, натоварени дни и влиянието на околната среда могат да се отразят на кожата Ви. Постепенно започвате да я усещате по-дехидратирана  - тя губи своята еластичност и естествен вид. Освежаващият Hydro Boost  хидратиращ гел е обогатен с иновативната технология Hyaluronic Gel Matrix, за да: 1. Задържа влагата в епидермиса, като хиалуроновата киселина може да задържи вода до 1000 пъти, колкото теглото си. 2. Поддържа кожата хидратирана през деня и винаги, когато има нужда. Резултати: Клинично доказано поддържа кожата хидратирана за 24 часа; 

Лека формула. Oil-free 

 

Neutrogena® Hydro Boost крем-гел:

Дългите, натоварени дни и влиянието на околната среда могат да се отразят на кожата Ви. Постепенно започвате да я усещате по-суха и по-дехидратирана - тя губи своята еластичност и естествен вид и може да се появят сухи участъци.

С иновативна технология Hyaluronic Gel Matrix и формула с постепенно отделяне, Hydro Boost гел-кремът: 1. Задържа влагата в епидермиса, с хиалуронова киселина, която може да задържи вода до 1000 пъти, колкото теглото си. 2. Поддържа кожата хидратирана през деня и винаги когато има нужда, като спомага за изглаждането на сухите линии

Oil-free формула. Некомедоногенен. Без аромат

 

Neutrogena® Hydro Boost мицеларна вода с тройно действие:

Новата Hydro Boost мицеларна вода с тройно действие има специална формула, обогатена с хиалуронова киселина  и  три вида мицеларни молекули, които работят в синхрон, за да постигнат 3 действия: 

1. Премахва грима, дори водоустойчивата спирала. 

2. Премахва всички замърсявания и излишния себум.

3. Хидратира кожата.

Толкова освежаващо ефективна, толкова изключително нежна, че 94% от жените смятат, че кожата им се чувства дълбоко почистена след употребата ѝ. Тествана от дерматолози и офталмолози – Подходяща за чувствителна кожа – Без парабени – Некомедоногенна.

 

Neutrogena® Hydro Boost Еye-Аwakening гел-крем за околоочен контур:

В Neutrogena знаем, че хидратацията е в основата на здравата кожа. NEUTROGENA® Hydro Boost Еye-Аwakening гел-крем за околоочен контур Ви помага да започнете деня си с освежаваща доза хидратация с 3 действия за свеж вид. Доза интензивна хидратация: незабавно възстановява свежестта на околоочния контур, с помощта на нашия  Hyaluronic Gel Matrix,  като спомога за хидратацията и  укрепва кожната бариера. Подпомага свежестта: леката му гел формула освежава уморените очи и помага за заличаването на  признаците на умора, като  бързо  попива, за  да даде основа за нанасянето на грима. Поддържа кожата хидратирана 24 часа, за да предотврати загубата на еластичност и да запази свежия вид на очите през целия ден.

 

Neutrogena® Hydro Boost крем за защита в града, SPF 25:

Neutrogena® Hydro Boost крем за защита в града SPF 25 спомага да се увеличи хидратацията, подсилва естествената защита на кожата и защитава от вредните UV лъчи и замърсяването, за да имате сияен тен. Подпомага хидратацията и подсилва защитата на кожата: с формулата си с хуалуронова киселина, не само овлажнява кожата, като интензивно я хидратира, но също така заздравява нейната защитна бариера ден след ден, така че да е устойчива на външни влияния. Помага за защитата на кожата срещу замърсяване: формулата с антиоксиданти помага за защитата на кожата срещу вредата от замърсяването и запазва младежкия ѝ блясък. Защита срещу вредни слънчеви лъчи: създадена с Helioplex™, който предоставя изключителна защита срещу вредните UVB и UVA лъчи, които могат да причинят преждевременно  стареене.

 

NEUTROGENA® въвежда иновативни решения за потребителите повече от 60 години. Днес това е марка, която предлага повече от 650 продукта по целия свят в категориите за лице, тяло, акне, слънцезащита, козметика, грижа за мъжете и грижа против стареене. Чрез иновации и изследване на възможностите, продуктите на NEUTROGENA® предлагат реални резултати без компромиси.

 

Обратно към всички новини от агенциите