Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Блясък и благотворителност – така отбеляза своя юбилей адв.Ирина Палева


2B-CONSULT


Блясък и благотворителност – така отбеляза своя юбилей  адв.Ирина Палева

Приятели и бизнес партньори станаха съпричастни с две каузи, които адв. Палева представи, а именно за животните и религията.

Водещите Илия Георгиев и Бояна Бояджиева, запознаха присъстващите с дейността и екипа на сдружение „Пет Систърс“ , които стопанисват приют за бездомни кучета и котки и църквата „Св.Троица“, построена 1840г, в с. Югово (Кръстова гора)- единственото старо християнско селище в региона. Църквата е обявена за паметник на културата от национално значение, но от създаването си до днес, не е реставрирана.

Така на благотворителния рожден ден се събраха 1150 лева за животните на „Пет систърс“ и 570 лева за стенописите на църквата в с.  Югово Всеки от присъстващите получи ръчно изработен камък с икона върху него, като парите за закупуването и изработването им също отидоха за благотворителност – за дете в нужда, от фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“.

Домакин на коктейла бе bar Bizarre – Студентски град.  Гостите се насладиха на приятната обстановка и авторските изкушения на Шеф готвача Лъчезар, както и лятната тераса на заведението.

Снимки: Хайлайф

 

Обратно към всички новини от агенциите