Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Т МАRKET дарява стоки и продукти на социална трапезария към храм “Св. Климент Охридски”, град Пловдив Финален кръг на играта “Добрият съсед печели за теб” се проведе в район „Западен”


United Partners


Т МАRKET дарява стоки и продукти на социална трапезария към храм “Св. Климент Охридски”, град Пловдив  Финален кръг на играта “Добрият съсед печели за теб”  се проведе в район „Западен”
На 20 май се състоя финалният кръг на играта “Добрият съсед печели за теб” на верига супермаркети Т МАRKET в град Пловдив. В присъствието на образа на магазините – Добрия Съсед, официални гости и жители на Пловдив, се състояха състезания, чиято крайна цел беше набавянето на продукти за дарение на нуждаещи се. Вдъхновени от желанието да помогнат, се включиха много хора. Във финалния кръг, участниците имаха възможност да вземат от супермаркет Т МАRKET всички необходими продукти, които могат да пренесат с ръце в рамките на 3 минути. Събраните стоки в петкратен размер от 2000 лв. ще бъдат дарени на социалната трапезария към храм “Св. Климент Охридски” в квартала. „Когато всеки е загрижен за човека до себе си и взима присърце неговите нужди, тогава е по-лесно и приятно да се живее. Благодарение на топлите сърца на пловдичани, празникът се увенча с добро дело. С добри съседи наблизо, всичко се постига.”, коментира събитието, г-н Шапокас, генерален директор на „Максима България”. Административният секретар на район „Западен”, инж. Краснойка Кушева и г-н Шапокас, поздравиха участниците за ентусиазма и положените усилия и връчиха грамоти “Най-добрият съсед, когото познавам”. Инициативата бе подкрепена от развлекателна програма за хората в квартала – изпълнения на състави от околните читалища и учебни заведения, игри, награди и музика. За децата имаше специални забавления и игри. От 2010 г. насам компания „Максима България” следва традиция на социално отговорна политика, подпомагайки с дарения нуждаещи се деца и възрастни от цялата страна.
Обратно към всички новини от агенциите