Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

P&G заема 5-то място в класацията на списание “Fortune“ за най-предпочитаните компании в света; компанията е 1-ва в своя бранш и в категорията “Зелена Звезда”


United Partners


P&G заема 5-то място в класацията на списание “Fortune“ за най-предпочитаните компании в света; компанията е 1-ва в своя бранш и в категорията “Зелена Звезда”
За нас е огромна чест да бъдем 5-ти в класацията на списание “Fortune“ за най-предпочитаните компании в света. Издигайки се от заеманото 6-то място през 2010 година, ние се нареждаме сред редица престижни компании включени в челната 5-ца като: Apple (1), Google (2), Berkshire Hathaway (3) и Southwest Airlines (4). Според списание “Fortune”, "P&G има дългогодишна история като предпочитана компания - през тази година тя е 5-та в общото класиране и 1-ва в своя бранш през всички години от 1997 година насам!” Fortune отреди на P&G и “Зелена звезда”, като една от само 8-те най-предпочитани компании в света, за соята неотклонна отдаденост и ангажимент да създава още по-устойчиви продукти и дейности. Нашите иновации по отношение на използването на студена вода в процеса на пране са от огромна важност, както и стремежът ни да произвеждаме 100%-та от нашите продукти от рециклирани материали и да осигуряваме на нашите фабрики 100%-та възобновяема енергия. За Procter & Gamble Марките на P&G се докосват до живота на хората по целия свят по около четири милиарда пъти на ден. Компанията има едно от най-силните портфолия от марки, които са доказани и качествени лидери на пазара, част от коита са Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Gain®, Pringles®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun® и Fusion®. P&G общността е приблизително 127 000 служители от около 80 страни. Моля посетете http://www.pg.com за най-новите новини и подробна информация за P&G и техните марки. За повече информация: United Partners Деница Илиева Тел: 02/832 33 44 E-mail: denitsa.ilieva@united-partners.com
Обратно към всички новини от агенциите