Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

TLC разказва изключителни истории за емоционалните и физическите трансформации на хора, свалили десетки килограми, в новата поредица „Не искам кожата ми да виси”


All Channels Communication Group


TLC разказва изключителни истории за емоционалните и физическите трансформации на хора, свалили десетки килограми, в новата поредица „Не искам кожата ми да виси”
След загубата на десетки килограми по различни начини – от операция за стомашен байпас до стриктни диети и тренировки, все още остава нещо, което напомня на човек за някогашното му наднормено тегло. „Не искам кожата ми да виси” проследява историите на хора, които са отслабнали екстремно и трябва да преминат през сериозни операции, за да отстранят до 20 кг излишна кожа. Новата поредица стартира на 15 май, неделя, от 22:00 часа по TLC. Във всеки епизод ще проследим преживяванията на двама души и драматичните събития, които съпътстват трансформацията им. Някои от участниците имат много стегнати мускули, които остават скрити под огромна маса кожа, която ги кара да се чувстват още по-некомфортно, отколкото когато са били с наднормено тегло. Благодарение на най-модерните технологии и възможности за възстановителни операции, опитните хирурзи ще отстранят огромни количества кожа и коренно ще преобразят телата на пациентите. Крайният резултат не само ще промени самочувствието на героите, но и живота им. „Не искам кожата ми да виси” ще запознае зрителите с няколко участници, сред които е и Брайън Флеминг. Той е свалил удивителните 180 кг., но трябва да се отърве от килограми излишна кожа. Брайън спортува активно, но сегашното му тяло не му позволява да постигне мечтата си - да се включи в маратона „Айрън Мен” и да стане личен треньор. Ариел МакУортър е изгубила 117 кг., но сега ѝ е трудно да пее и да има интимна връзка. Поредицата ще ни срещне и с Тим Бауър, който е свалил 103 кг. Той се е отдал на това да мотивира другите с речи за своята вдъхновяваща история в битката с килограмите. Тим обаче изпитва трудности в личните си взаимоотношения с дъщерите си и с половинката си заради последиците от загубата на излишните килограми. За да проследите драматичните преживявания, през които преминават участниците, в желанието им да изгубят десетки килограми излишна кожа и да променят живота си завинаги, гледайте поредицата „Не искам кожата ми да виси” от 15 май по TLC.
Обратно към всички новини от агенциите