Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

ЛУКСОЗНИТЕ ЖИЛИЩА ИМАТ НУЖДА ОТ ЛУКСОЗНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ У ДОМА


„МЕДИА МАРКС” ЕООД


ЛУКСОЗНИТЕ ЖИЛИЩА ИМАТ НУЖДА ОТ  ЛУКСОЗНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ У ДОМА

Модернизирайте зрителското изживяване с най-новите иновации в областта на домашното забавление на LG

 

В сферата на луксозното домашно развлечение, където качеството и изтънчения дизайн са на първо място, LG OLED телевизорите и саундбари са олицетворение на съвършенството, като предефинират зрителското и аудио изживяване. Изисканата серия LG OLED EVO LG за 2024 г. предлага перфектната симбиоза от най-съвременни технологии и стилна естетика, обещавайки визуален блясък и аудио съвършенство.

Предефиниран лукс: Сериите LG OLED M4 и G4

Серията OLED телевизори на LG за 2024 г. предлага луксозно преживяване, достигнато благодарение на постиженията в областта на иновациите и еволюцията на OLED технологията в продължение на 11 години. Задвижвани от процесора α (Alpha) 11 AI, тези телевизори осигуряват качество като никога досега, с 4 пъти по-висока мощност, гарантираща спиращи дъха изображения и персонализирано съвършенство. Сериите LG SIGNATURE OLED M4 и LG OLED G4, оборудвани с този модерен процесор, издигат качеството на картината и звука до нови висоти, като предлагат 70% подобрение на графичната производителност и 30% по-бърза скорост на обработка в сравнение с предшествениците си.

 

Симфония на звука: LG Саундбар

Перфектното допълнение към визуалното качество на OLED телевизорите са поглъщащите саундбари, предназначени да ви потопят в свят на първокласно аудио съвършенство. Функциите AI Sound Pro обогатяват аудио пейзажа, създавайки богато и пълно звуково изживяване с виртуален съраунд звук , като гарантират, че всеки звук резонира с яснота и дълбочина. С функции като AI Sound Pro яснотата на вокалите се подобрява, а звукът се издига до ниво, което се усеща естествено.

Моделите LG OLED EVO са носители на признание за качеството на картината си, но също така са сертифицирани от Асоциацията за стандарти във видеоелектрониката (VESA), което ги прави първокласен избор за любителите на игрите. Отличавайки се с впечатляващи характеристики като 4K 144Hz честота на опресняване и всеобхватни HDMI функционалности, тези телевизори отговарят на нуждите на геймърите, осигурявайки динамично и реалистично гейминг изживяване. С функцията Game Optimizer, е предоставено безпроблемно преминаване между предварителните настройки на дисплея до различните жанрове игри и поддръжката на технологиите NVIDIA G-SYNC® Compatible и AMD FreeSync, LG OLED телевизорите гарантират гейминг изживяване като никое друго.

 

Ангажиментът на LG да подобрява домашното забавление се простира до първокласни персонализирани решения и допълнителни удобства. Най-новата версия на webOS позволява на потребителите да създават до 10 индивидуални профила за персонализирано зрително изживяване. Като технологията разпознава гласовете на потребителите въз основа на техните профили, интелигентните телевизори на LG предлагат персонализирани препоръки, интерпретирайки моделите на гледане, за да подобрят потребителското изживяване. Функцията Picture Wizard дава възможност на да се регулира качеството на изображението според предпочитанията, като осигурява персонализирано зрително изживяване с минимални усилия.

 

LG е лидер на пазара със своите серии примиум телевизори OLED, обещанието за първокласно потребителско изживяване остава в основата на нейните цели. С фокус върху безпроблемната интеграция с интелигентни домашни устройства, поддържащи Matter, най-новите телевизори на LG осигуряват хармонична връзка между устройствата, подобрявайки цялостното изживяване при домашно забавление. Интеграцията на Apple AirPlay и Google Chromecast допълнително подобрява съвместимостта с мобилни устройства, позволявайки на потребителите безпроблемно да стриймват съдържание на своите ултрашироки екрани, отключвайки несравнимо домашно развлечение.

 

LG OLED телевизорите и саундбарите са олицетворение на лукса, качеството и иновациите, предлагайки врата към света на първокласните домашни развлечения.С перфектното съчетание на иновативни технологии, изискан дизайн и персонализирани функции, OLED EVO сериите и саундбарите на LG предефинират стандартите на луксозното домашно забавление, обещавайки поглъщащо визуално и аудио съвършенство.

Обратно към всички новини от агенциите