Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

JYSK България представи новата си колекция градински мебели и плановете си до края на 2024 г.


Level One


JYSK България представи новата си колекция градински мебели и плановете си до края на 2024 г.

На официално събитие в градината на Резиденцията на посолството на Кралство Дания в България скандинавската верига за домашно обзавеждане JYSK представи новата си лятна колекция градински мебели и аксесоари за декорация, както и бъдещите си планове за развитие в страната. 

Колекцията градински мебели лято 2024, която любителите на скандинавския дизайн могат да намерят във всички физически или онлайн магазини на JYSK България, внушава усещането за хармонично сливане с цветовете и формите на природата. Този унисон се усеща и при избора на тъкани, и при водещите декоративни елементи (въжета и флорални мотиви), но най-вече в изчистения и функционален скандинавски дизайн.  

Водещите серии за сезона пролет/лято 2024 са EASE и ENCIRCLE, които се отличават с натурални цветове и материали. Комбинацията от райета и цветя придават усещането за традиционно скандинавско лято. Новите колекции събират на едно място всички любими съставки на JYSK по един по-модерен и отличим начин. Още по-изчистени, красиви повърхности, нови линии и природни графични елементи са основните елементи за предстоящия сезон, представени в две водещи гами природни цветове.

Кафе комплектът FURUSET е част от по-лекия асортимент и се предлага в красив пясъчен цвят, който се съчетава перфектно с правите линии както на седалката, така и на облегалката. FURUSET се откроява и със своя минималистичен изглед, който намира израз и в червената нишка от новия асортимент.

Новите въжени столове LABING и ULLARED внасят по-изтънчен и модерен дизайн на терасата, а лаундж комплектите KIRKENES и RISVEDEN позволяват постигането на допълнителен комфорт без компромис със стила.

Асортиментът включва и гама от нови дървени градински мебели, които, както всички други дървени градински мебели от JYSK, са изработени от FSC®-сертифицирана дървесина (FSC® N001715). Двете нови кръгли дървени градински маси, HESTRA и KRAGEVIG, могат лесно да бъдат украсени с персонален щрих, тъй като масите съответстват на много от градинските столове от JYSK. 

В новата гама за екстериорни мебели и декорация на JYSK ще намерите шезлонги, градински столове, чадъри и тенти в красиви, ярки цветове, които се отличават с хармоничен дизайн и избор на тъкани и материали. Целта на JYSK е да интегрира грижата за околната среда във всички дейности на компанията. Ние се фокусираме основно върху материалите, използвани в продуктите на JYSK, и работим за увеличаване на процента на материали от сертифицирани отговорни източници. В продължение на няколко години JYSK продава продукти с рециклирани материали, сертифицирани съгласно Global Recycled Standard (GRS), а сега вече и JYSK е сертифицирана като компания. Днес е много по-лесно за изпълняваме желанието си за опазване на природата, защото вече е съвсем очаквано да изискваме GRS. А за да се уверят в качеството и стилния дизайн на артикулите на JYSK, бих искала да поканя всички в нашите магазини и онлайн магазина ни, където освен на неповторимата ни атмосфера, ще могат да се насладят и на неустоимите ни ценови предложения и намаления.”, каза Ралука Даскалу, Мениджър комуникации за JYSK Румъния, България и Турция.

През последните няколко години положихме сериозни усилия и в стремежа ни да опазим природата и околната среда. В JYSK България изградихме и надградихме соларния парк в ДЦБ. Към момента 20% от годишната консумация на електричество в ДЦБ се покрива от соларния ни парк. От януари миналата година  до сега са произведени 537 MWH; 377 t.  co2 са спестени; 550 KW. Бих искал да споделя и няколко думи за експанзията ни в Турция, която стартирахме точно преди една година. Ще продължим с развитието и утвърждаването на турския пазар. В Турция JYSK отвори 3 магазина и се предвижда да се отворяи поне ощe 1. Растежът на пазара в Турция е голямо предизвикателство, но също така и възможност за разширение на бизнеса и утвърждаване на позицията на Дистрибуционния център в България като сериозен фактор за развитието на компанията в региона, а и в по-глобален мащаб.“, сподели Венцислав Чавдаров, Логистичен директор Балкани, ДЦБ JYSK.

Плановете за развитие на JYSK България до края на следващата финансовата година.

JYSK България успешно продължава да изпълнява стратегията на вергиата за отваряне на поне 5 нови обекта годишно у нас, като от началото на 2024 г. до сега вече бяха открити обекти в Елин Пелин, Равда и Асеновград. До края на годината предстои да се отворят още 2 нови магазина. 

Фокусът на веригата в България ще е обновяването на 5 от магазините на JYSK, открити преди 2018 г. Те ще бъдат изцяло трансформирани в концепцията Store 3.0, която води до по-доволни клиенти, но и до ръст в продажбите в обновените обекти. На 20 юни предстои новото отваряне на реновирания магазин в Асеновград.  

Резултатите и прогнозите от българския пазар продължават да са сред най-добрите за веригата на глобално ниво. За 2024 г. трите най-купувани категории към момента у нас са мебели, градинско обзавеждане и матраци, като от летните колекции най-продавани са шезлонги, градински маси и комплекти за отмора. От стъпването си на българския пазар през 2005 г., JYSK има 55 обекта, включително и онлайн магазина на компанията, с общо над 800 служителя.

Увеличава се удовлетвореността на служителите в JYSK България.

Проучване за удовлетвореността на служителите в JYSK България – ESS, показва сериозно увеличение на степента на удовлетворение, спрямо резултатите от предишната година. В ESS 2024 са взели участие всички служители в JYSK България, като Удовлетворението от условията на работа се е увеличило до 81 от 100 пункта, лоялността се повишава до  86 от 100 пункта. Проучването е направено сред всички служители на JYSK в магазините, дистрибуторските центрове и офисите на веригата.

Бележим сериозен ръст, спрямо предходното проучване. Това доказва, че JYSK е едно отлично място за работа и предпочитан работодател – факти, с които всички ние много се гордеем.”, казва Венцислав Чавдаров. 

Експанзията на JYSK в глобален мащаб.

За своето 45-годишно развитие веригата JYSK има над 3 300 обекта в 48 държави в света, като само през последната година компанията отваря над 80 нови магазина. Днес Германия е най-големият пазар на скандинавската верига, където 40 години след своето стъпване JYSK има повече от 950 магазина, обслужвани от 3 огромни дистрибуционни центъра, разположени на територията в Хомберг, Зарентин и Камлах. Отново тази година JYSK отбеляза още едно голямо постижение – откри своя обект 300 на територията на Полша.

В първата половина на 2023 г. скандинавската верига JYSK стъпи и на турския пазар, като за по-малко от година откри 3 свои магазина там. Retail Manager за JYSK Турция е Любен Мишев, а дейностите на JYSK в Турция се координират от регионалната организация JYSK Румъния, България и Турция.

Обратно към всички новини от агенциите