Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

Защо МСП трябва да инвестират в SaaS Cloud ERP


V+O Communication


Защо МСП трябва да инвестират в SaaS Cloud ERP

В съвременната бизнес среда, малките и средни предприятия (МСП) са изправени пред предизвикателството не само да оцеляват, но и да реализират печалби. Те трябва да намерят начини да рационализират дейността си, да повишат ефективността и да стимулират растежа, като същевременно следят внимателно бюджета си. Отговорът на тази главоблъсканица се крие в стратегически инвестиции в ERP и cloud SaaS системи.

Нека се задълбочим в причините, поради които малките предприятия не само трябва да обмислят, но и да приоритизират инвестиране в SaaS cloud ERP. Една такава инвестиция ще доведе до значителни ползи, включително потенциал за многократен растеж и бърза възвръщаемост на инвестицията.

Повишаване на ефективността

Чрез SaaS cloud ERP, малките предприятия могат да автоматизират повтарящи се задачи, което ще доведе до повишена ефективност и намален брой човешки грешки. Подобрената ефективност води до увеличена производителност, по-ниски разходи и увеличаване на приходите.

Подобрено обслужване на клиентите

Обслужването на клиенти е крайъгълният камък на успеха на малкия бизнес. SaaS Cloud ERP предоставя на бизнеса интегрирана информация за взаимодействията с клиентите, историята на покупките и предпочитанията им. Въоръжени с това знание, фирмите могат да постигнат персонализирани преживявания, навременни отговори и трайна лоялност на клиентите, което води до увеличаване на продажбите и устойчиви взаимоотношения с тях.

Скалируемост

Разрастващите се малки предприятия се нуждаят от системи, които могат да растат заедно с тях. SaaS cloud ERP решения са проектирани да бъдат гъвкави и адаптивни. Те „растат“ заедно с малките предприятия, което им позволява да се възползват от всички потенциални възможности на пазара, да се адаптират към неговата динамика и в същото време да останат гъвкави, без да има необходимост от  скъпи подобрения на системата.

Ефективност на разходите

ERP системите с инсталация при клиента често изискват големи първоначални инвестиции в хардуер, софтуер, поддръжка и ИТ персонал. За разлика от тях, Cloud ERP предлага атрактивен абонаментен модел, който елиминира големите първоначални капиталови разходи. Все пак, трябва внимателно да се избира доставчикът на Cloud ERP услугата, на която предприятието ще се спре, като за щастие вече и у нас има достатъчно голям избор. Добър и ефективен вариант на българския пазар е SoftOne, лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса в България.

Бързо внедряване 

Облачните ERP системи обикновено се внедряват по-бързо от техните локални версии. Това означава, че малките предприятия ще започнат да се възползват от предимствата им по-бързо, което се изразява и в по-бързата възвръщаемост на инвестициите. Освен това актуализациите и поддръжката на софтуера се управляват от доставчика, което намалява тежестта върху вътрешните ИТ ресурси.

Потенциал за многократен растеж

Инвестирането в SaaS облачна ERP система има потенциала да предизвика впечатляващ растеж. Чрез автоматизиране на процесите, подобряване на ефективността и рационализиране на обслужването на клиентите, малките предприятия могат да реализират ръст на приходите, по-големи маржове и стабилни печалби. Такъв многократен растеж може да не се случи за една нощ, но кумулативното му въздействие с течение на времето ще бъде значително.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. 

SoftOne Technologies S.A. е динамична софтуерна компания, основана през 2002 г., която се концентрира върху разработването на ERP, CRM и иновативни услуги в облака. SoftOne е с централно управление в Атина, Гърция и осигурява бизнес решения както локално, така и под формата на софтуер като услуга (SaaS) на средни и големи организации, като е удостоено с множество награди за лидерство на пазара и иновации. Днес SoftOne има повече от 300 служители на пълен работен ден в Гърция (централа), Румъния, Кипър и България (дъщерни дружества). Решенията на SoftOne са мощни, интегрирани и лесни. Те обединяват бизнес процесите в цялото предприятие с помощта на единна, интегрирана платформа. Приложенията и решенията Soft1 се използват от над 32.000 компании на няколко международни пазара и се поддържат чрез обширна мрежа от (над 600) партньори.

За SOFTONE Group: SOFTONE Group е една от най-големите технологични екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест водещи марки (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT и cosmoONE), в които в момента работят повече от 450 технологични и бизнес професионалисти. Компаниите от Групата се фокусират върху разработването на бизнес и счетоводни софтуерни решения, иновативни облачни услуги, приложения за корпоративна мобилност и решения за електронно фактуриране и доставки, като са спечелили множество награди и отличия за своята иновативност и принос в подкрепа на процеса на дигитална трансформация на компаниите.

Приложенията и решенията на Групата се използват от повече от 75 000 компании в Гърция и няколко международни пазара (Кипър, Румъния, България) и се поддържат чрез широка (+600) мрежа от партньорски канали. Следвайки постоянния си стратегически ангажимент към иновациите, задвижвани от авангардни облачни технологии, SOFTONE GROUP днес е безспорен лидер на гръцкия пазар на облачни решения и решаващ играч в Югоизточна Европа с повече от 50 000 облачни (SaaS) инсталации. Освен това SOFTONE Group е най-големият доставчик на решения за електронно фактуриране, верига за доставки и B2B решения в Гърция. Високото възприемане на портфолиото от продукти и услуги на групата формира най-голямата екосистема от B2B решения на гръцкия пазар, свързваща повече от 350 000 компании.

Обратно към всички новини от агенциите