Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

УСЪВЪРШЕНСТВАЙТЕ УМЕНИЯТА СИ С ИНТЕГРАЦИЯТА НА MASTERCLASS И UDEMY НА LG SMART ТЕЛЕВИЗОРИТЕ


„МЕДИА МАРКС” ЕООД


УСЪВЪРШЕНСТВАЙТЕ УМЕНИЯТА СИ С ИНТЕГРАЦИЯТА НА MASTERCLASS И UDEMY НА LG SMART ТЕЛЕВИЗОРИТЕ

С наближаването на лятото и удължаването на дните, няма по-добър момент да се впуснете в нови преживявания и да разширите хоризонтите си. Собствениците на LG Smart телевизори имат истински късмет този сезон, благодарение на лесния достъп до престижните платформи за обучение MasterClass1 и Udemy1 директно на своите екрани. Независимо дали искат да се учат от световноизвестни експерти или да развиват нови умения, потребителите могат да се възползват от тези платформи и уникалната възможност да оползотворят лятото си – всичко това от комфорта на дома.

 

MasterClass е водеща стрийминг платформа, която предлага курсове, водени както от лидери в индустрията, така и от знаменитости. Представете си, че научавате кулинарни техники от Гордън Рамзи, тайните на киното от Мартин Скорсезе или съвети за писане от Маргарет Атууд. С приложението MasterClass, достъпно на LG Smart TV с webOS 4.0 (модели от 2018 г.) до най-новите модели от 2024 г., можете лесно да получите достъп до тези и много други курсове.

 

Защо да не използвате лятото, за да превърнете кухнята си в гурме рай с уроци от най-добрите готвачи? Или може би винаги сте мечтали да напишете роман – сега можете да започнете с вдъхновение и съвети от наградени автори. MasterClass дава възможност на потребителите да се учат директно от най-добрите, превръщайки телевизора им в портал към личностно развитие и креативност. Лятото типично е време с повече свобода и възможност за различни активности и добавянето на една полезна дейност със сигурност ще донесе много позитиви.

 

Udemy допълва това предложение, предлагайки широка гама от курсове по разнообразни теми. От професионално развитие и технологии до личностен растеж и хобита, Udemy има по нещо за всеки. Независимо дали искате да научите програмиране, да изследвате дигиталния маркетинг или да научите нов език, обширната библиотека от курсове на Udemy гарантира, че винаги има нещо ново за откриване.

 

Представете си да прекарате лятото, овладявайки нов език за програмиране, подобрявайки бизнес уменията си или дори започвайки нов фитнес режим с експертни насоки. С Udemy на вашия LG Smart TV тези учебни преживявания са само на няколко клика разстояние, което прави по-лесно от всякога да преследвате страстите и интересите си.

 

Нещо повече, за учениците, лятната ваканция често може да доведе до отвикване в ученето. Въпреки това, с MasterClass и Udemy, достъпни на LG Smart TV, учениците могат да използват това време продуктивно. Те могат да наваксат по учебни предмети, да изследват нови области на интерес или да развият умения, които ще им дадат конкурентно предимство в бъдеще. От курсове по наука и технологии до творчески изкуства и публично говорене, тези платформи предлагат ценни ресурси, които могат да задържат учениците ангажирани и подготвени за предстоящата учебна година.

 

Достъпът до MasterClass и Udemy на LG Smart телевизорите е лесен и интуитивен. И двете приложения са достъпни в LG Content Store и могат да се изтеглят директно на телевизора. Приложението MasterClass дори може да се активира чрез гласова команда, което гарантира, че потребителят може да започне учебното си пътешествие без усилие. Освен това, тези приложения са видни на Life’s Good Hub, което прави лесно откриването на нови курсове и следенето на най-новото съдържание.

 

Вместо да оставяте летните дни да минават неусетно, възползвайте се от невероятните учебни възможности, предоставени от MasterClass и Udemy на LG Smart телевизорите. Тези платформи предлагат уникална комбинация от удобство и качество, позволявайки на потребителите да се учат от най-добрите експерти, предоставяйки достъп до широка гама от курсове, без да напускат дома си.

Обратно към всички новини от агенциите