Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

IWG ОТЧИТА СИЛНО ПЪРВО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2024 Г. С РЪСТ НА МАРЖА И РАЗШИРЯВАНЕ НА МРЕЖАТА


Chapter 4


IWG ОТЧИТА СИЛНО ПЪРВО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2024 Г. С РЪСТ НА МАРЖА И РАЗШИРЯВАНЕ НА МРЕЖАТА

IWG plc, най-голямата в света платформа за хибридно работно пространство с мрежа в над 120 държави и марки за гъвкаво работно пространство като Regus и Spaces, публикува своя отчет за търговската си дейност за първото тримесечие на 2024 г.

 

Миналата година IWG достигна най-високите си приходи в 35-годишната си история и постигна бърз растеж на мрежата, като добави 867 нови локации през 2023 г. Компанията продължава да се фокусира върху добавянето на стойност и ефективност, като същевременно контролира разходите и поддържа стабилен темп на растеж през 2024 г.

 

IWG също така продължава да разширява присъствието си в България, като до края на 2024 г. ще достигне общо 12 локации, включително общо 7 в гр. София.  

 

Основни акценти от резултатите за първото тримесечие:

•         Базов тримесечен ръст на приходите в цялата система от 2% на годишна база 

•         И трите подразделения продължават да се представят добре:

-          Управление и франчайзинг: ръст на новите центрове с ускоряване на регистрациите и откриванията

-          Собствени и наети от компанията: силно увеличение на маржа

•         Стабилност на нетния дълг, като се очаква намаляването му да продължи през 2024 г.

•         Без промяна на финансовите перспективи както бе потвърдено в доклада с годишните резултати за 2023 г. от 5 март 2024 г.

 

Марк Диксън, главен изпълнителен директор на IWG, коментира резултатите: „Първото тримесечие на 2024 г. доведе до добър годишен ръст на основните приходи, което показва, че разпространението на хибридната работа продължава. Изпълняваме плана си да растем по начин, който не изисква капитал, и темпото на подписване на договори и, което е важно, на откриване на нови работни места, продължава да се ускорява. Оставаме отдадени на стратегията си да увеличаваме покритието на мрежата си и да осигуряваме на клиентите си чудесен работен ден.“

 

Пълният доклад за първото тримесечие можете да видите ТУК

 

За IWG:

IWG plc е най-големият в света доставчик на гъвкави решения за работно пространство, който работи под марките Regus и Spaces. Създадена през 2011 г., IWG има глобално присъствие с приблизително 4000 обекта в повече от 120 държави. С разнообразната си гама от възможности за работно пространство, включително виртуални офиси, пространства за съвместна работа и частни офиси, IWG дава възможност на бизнеса и отделните хора да работят по-интелигентно и по-ефективно. За повече информация посетете www.iwg.com

Обратно към всички новини от агенциите