Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

Политическият трилър „Посланикът в Берн“ приковава зрителите на FilmBox Extra пред малкия екран


M3 Communications Group, Inc.


Политическият трилър „Посланикът в Берн“ приковава зрителите на FilmBox Extra пред малкия екран

Днес от 20:40 ч. по FilmBox Extra ще се излъчи един от най-известните и признати унгарски филми – „Посланикът в Берн“. Той проследява историята на двама унгарски имигранти в швейцарската столица Берн и техните премеждия. Тяхната единствена цел е да стигнат до родината си, но това се оказва по-трудно, отколкото предполагат.

 

Унгарската продукция, режисирана от Атила Сас, е спечелила 8 интернационални награди, включително „Бронзов Зенит“ на Международния филмов фестивал в Монреал, „Най-добър филм“ в Анкъридж и награда „Федерико Фелини“ в Тибурон. Филмът представлява фиктивен разказ за нападението срещу унгарското посолство в Берн през 1958 г., но е базиран на действителни събития, развили се след Унгарската революция от 1956 г. „Посланикът в Берн“ със сигурност ще допадне на феновете на исторически драми и политически трилъри, тъй като перфектно представя обтегнатите политически отношения по онова време, преплитайки фикция и исторически факти.

 

„Посланикът в Берн“ ще завладее зрителите още в самото началото и ще задържи интереса им до края. След като унгарските имигранти проникват в унгарското посолство в Берн и взимат посланика за заложник, швейцарската полиция обсажда сградата, а група унгарски имигранти се появяват на улицата, за да протестират. Какво се случва зад затворените врати на посолството и успяват ли да изпълнят целта си двамата мигранти? Разберете точно днес от 20:40 ч. по FilmBox Extra
 


„Посланикът в Берн“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите