Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

София Вергара и Рийз Уидърспуун във вълнуваща екшън комедия този петък по FilmBox Extra


M3 Communications Group, Inc.


София Вергара и Рийз Уидърспуун във вълнуваща екшън комедия този петък по FilmBox Extra

Този петък FilmBox Extra е подготвил подобаващ завършек на работната седмица с вълнуващата екшън комедия „Гореща гонка“ с участието на талантливите актриси Рийз Уидърспун и София Вергара, които влизат в ролята на  полицайка и съпруга на наркодилър. Въпреки различията си, двете се впускат в опасно приключение, което гарантира забавна петък вечер.

 

„Гореща гонка“ е екшън комедия, режисирана от Ан Флечър. Рийз Уидърспун влиза в ролята на Роуз Купър – полицайка в Сан Антонио, чиято работна етика е прекалено стриктна. След поредица от неочаквани ситуации, тя се оказва със задача да защита колоритната съпруга на наркодилър – Даниела Рива (София Вергара). Двете жени се отправят на диво и опасно пътешествие из Тексас, където ги преследват престъпници и корумпирани полицаи. Не пропускайте да разберете как двете тотално различни дами формират неочаквана приятелска връзка, преминавайки през комични ситуации, този петък от 22 ч. по FilmBox Extra.


Независимо дали имате нужда от забавление или от доза екшън „Гореща гонка“ е перфектният филм, задължителен за гледане благодарение на звездния си актьорски състав, комедийни сцени и непредсказуем сюжет. Продуциран е от Дейна Фокс, Бруна Папандреа и самата Рийз Уидърспун и гарантира забавна и приятна петък вечер пред малкия екран.


„Гореща гонка“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите