Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Профил

Брус Уилис преследва отмъщението в екшън трилъра „Смъртоносно желание“ – тази сряда по FilmBox Extra


M3 Communications Group, Inc.


Брус Уилис преследва отмъщението в екшън трилъра „Смъртоносно желание“ – тази сряда по FilmBox Extra

Тази сряда FilmBox Extra е подготвил емблематичния трилър „Смъртоносно желание“ (още известнен като „Лично правосъдие“) с участието на Брус Уилис за една незабравима екшън вечер. Звездата влиза в главната роля на Пол Хърси, чието семейство е нападнато. Пригответе се да се впуснете в разтърсващо пътешествие на отмъщение и справедливост, което ще грабне вниманието ви точно в 22:00 ч. 

В „Смъртоносно желание“ режисьорът Ели Рот ни разказва историята на хирурга д-р Пол Хърси (Брус Уилис), чието семейство е брутално нападнато в дома им. След бездействието на полицията по случая, д-р Хърси взима нещата в свои ръце и започва безмилостно преследване на престъпниците, рискувайки всичко, за да защити любимите си хора. Докато новините за действията му се разпространяват, Пол печели прозвището „мрачния жътвар“ и се сблъсква както с подкрепа, така и с критика. Тази сряда от 22:00 ч. по FilmBox Extra зрителите ще останат без дъх, проследявайки как Пол елиминира всеки член на престъпната група, отговорна за трагедията на семейството му.


„Смъртоносно желание“ носи името на емблематичния филм от 1974 г., както и на новелата на Браян Гарфийлд от 1972 г. Ели Рот е прочут с режисирането на страшни филми, както и на световноизвестната продукция „Мистерията на Къщата с часовника“, а сценаристът Роджър Бирнбаум има редица успешни холивудски продукции като „Туристът“ с Джони Деп. В комбинация със звездния актьорски състав с участието на Брус Уилис, Винсент Д'Онофрио, Елизабет Шу и Дийн Норис, екшън трилърът гарантира на зрителите едно незабравимо преживяване пред малкия екран.

   
„Смъртоносно желание“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

 

Обратно към всички новини от агенциите