Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Под надслов „Настъпи времето на младите будители на Европа” ще се проведе тазгодишното национално състезание по дебати „SDA OPEN 2012”


PRoWay Communications Agency


Под надслов „Настъпи времето на младите будители на Европа” ще се проведе тазгодишното национално състезание по дебати „SDA OPEN 2012”
Състезанието се провежда за втора поредна година и е организирано с подкрепата на Министерство на външните работи София, 31.10.2012 г. Традиционното национално състезание по дебати „SDA OPEN 2012” ще се проведе в столицата от 2 до 4 ноември. Инициативата е под надслов „Настъпи времето на младите будители на Европа”. Домакин на състезанието за втора поредна година е Технически университет – София с изключителната подкрепа на Ректор проф. Марин Христов и Студентски съвет към ТУ. Финалът на състезанието ще се проведе на 4-ти ноември в сградата на Министерство на външните работи, под патронажа на министър Николай Младенов. Състезанието се организира от „Асоциация Дебати София” - неправителствена организация, обединяваща млади хора от цяла България. Мисията на асоциацията е популяризацията на дебата като средство за развитие на гражданско общество, толерантност, критично мислене, етичност и умения за себеизразяване чрез неагресивни средства. Целта на състезанието е да предостави възможност на инициативни млади хора от цялата страна да се срещнат, да натрупат опит във воденето на дебати, да събират идеи и гледни точки и да обогатят знанията си по въпроси, касаещи бъдещето на Европа. Инициативи като тази подпомагат за изграждане и подсилване на връзката между различните клубовете по дебати на територията на България и популяризирането на дебатите като дисциплина. За допълнителна информация : SofiaDebaters.com Youtube.com/ sofiadebaters Facebook.com/sofiadebaters За медийни запитвания: Боряна Джонева PRoWay Communications Agency Моб. тел.: + 359 (879) 931 335 E-mail: b.djoneva@proway.bg
Обратно към всички новини от агенциите