Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

29% отстъпка за Samsung Galaxy A35 5G 128GB в онлайн магазина на Yettel


d:istinkt


29% отстъпка за Samsung Galaxy A35 5G 128GB в онлайн магазина на Yettel

До края на май Samsung Galaxy A35 5G 128GB ще се предлага с 29% намаление, ако бъде закупен онлайн от Yettel в комбинация с мобилен план. Смартфонът е част от пакета услуги „Смартфон вселена“ и идва с 3 години гаранция вместо стандартните две.

Samsung Galaxy A35 5G предлага едновременно семпъл и впечатляващ дизайн, който включва линейно разположени камери, елегантен стъклен гръб и плоска странична рамка, която допринася за грациозния му силует. За младежкия и модерен дизайн на устройството допринасят и четирите свежи цвята, в които се предлага - леденосиньо, морскосиньо, люляковолилаво и лимоновожълто.

Смартфонът разполага с тройна камера, включваща 50MP основен сензор, 8MP ултраширокоъгълна камера и 5MP макро сензор, а селфи камерата е 13MP. Устройството предлага впечатляващи фотографски възможности за цената си, които включват оптична стабилизация на изображението (OIS) и цифрова стабилизация на видеото (VDIS), чрез които осигурява ясни снимки и видеоклипове дори, когато се снима в движение.

Потребителите могат да се насладят на отлична картина с яркия 6,6-инчов Super AMOLED Infinity-O екран с FHD+ резолюция (1080x2340) и 120Hz честота на опресняване. Дисплеят използва функцията Vision Booster, която осигурява перфектно качество без значение от околната среда.

През тази година Samsung въведе за първи път в серията Galaxy A една от най-иновативните функции за сигурност на марката - Knox Vault. Този хардуерно базиран механизъм за сигурност предлага пълна защита срещу хардуерни и софтуерни атаки, като създава защитена среда за изпълнение. Samsung Knox Vault също така осигурява криптиране на личните данни на потребителите, като ги защитава от неоторизиран достъп в случай на загуба или кражба на устройството.

Смартфонът ще получи четири актуализации на операционната система Android и потребителския интерфейс One UI, както и пет години актуализации на сигурността.

Samsung Galaxy A35 5G е наличен с 29% или 120 лева отстъпка на цената, ако бъде закупен онлайн в брой или на лизинг с мобилните планове на Yettel до 30 май. Цените му започват от 289,99 лева в брой и 14,59 лева на месец за период от две години с Total Unlimited 64.99.

Обратно към всички новини от агенциите