Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

BBBA организира търговска мисия до London Tech Week


Cook Communications


BBBA организира търговска мисия до London Tech Week

Британско-българската бизнес асоциация (ВВВА) организира търговска мисия до най-динамичното технологично събитие London Tech Week, което ще се проведе от 10-ти до 14-ти юни 2024 г. в Лондон, Великобритания. 

По време на събитието водещи специалисти, инвеститори и визионери в областта на технологиите ще могат да намерят идеи, решения и контакти, които могат да променят начина ни на живот. С участието на над 90 държави това ще бъде мястото, където глобалната технологична екосистема среща инвестициите, иновациите и талантите.  

Програмата на изложението включва теми и дискусии за изкуствения интелект, сигурността и данните, зелената иновация, дълбоките технологии и социалното въздействие. 

Участниците в мисията ще имат възможността да се запознаят с последните иновации, представени на събитието, както и да участват в прием в българското посолство, на който ще могат да се срещнат с членове и партньори на ВВВА, и с представители на българската диаспора в Лондон. Като допълнение към ВИП билети за London Tech Week, делегатите ще имат достъп до специална програма от прилежащи семинари, презентации и възможности да се срещнат с потенциални партньори от Великобритания и света. 

За повече информация и записвания за участие в мисията, моля посетете: https://bbba.bg/posts/show/save-the-date-trade-mission-to-london-tech-week-2024 

Обратно към всички новини от агенциите