Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Обявиха резултатите от доклада “Gen Z рЕволюция на работното място”


3CON


Обявиха резултатите от доклада “Gen Z рЕволюция на работното място”

На 27 април, в атриума на Bulgaria Mall, се проведе конференцията "Gen Z Revolution", организирана от Leader Academy под надслов "Твоето поколение – твоят глас". Събитието представи доклад за Gen Z и пазара на труда, подготвен от водещи експерти, и отличи 100-те изгряващи звезди на България.

 

Представители на Gen Z, бизнес експерти и организации се обединиха, за да разгледат тенденциите и предизвикателствата пред съвременното работно място. За първи път бе представен докладът “Gen Z рЕволюция на работното място”, проучване проведено от Leader Academy за поколението Z и техните нагласи за пазара на труда. По време на конференцията се проведе панел, за доклада за Gen Z и пазара на труда, като представи най-интересните отговори и резултати. Дискусията се проведе с участието на авторите на доклада Ема Аврамова, Андрей Илиев, и Румяна Гюркан, основател на фондация "Оставам тук".

 

12 организации представиха стойностни възможности за младите относно наука, спорт, образование и изкуство. Мотивът на събитието беше личностното развитие. Leader Academy създава среда за растеж, където младежите се чувстват приети и развиват талантите си, като се реализират кариерно и се превръщат в бъдещите лидери, които са в основата на един по-устойчив свят. Като плод на 10-годишна мечта, Leader Academy вярва, че образованието е в основата на развитието и растежа както на личностно, така и на бизнес ниво. 

 

Сред партньорите на събитието бяха JobTiger, Bulgaria Mall, Един подкаст, Българо-американски университет (AUBG), Българска търговско-промишлена палата (БТПП), eMBA AUBG, British School, Life Hack, Mentor the young, Technokrati, Кариерен център Пловдив, Reach For Change, 12 СОУ, St. George School, „Кариерен център“ към стопански факултет на Софийски университет, Тук-Там, AbleMentor, Panda Labs by WWF, DevHub, Nassimo, Aikischool, Calistenics Bulgaria, Sport Scholarships, Софийски Университет, Amalipe, Soroptimist, Highlight Singing Academy.

 

В рамките на събитието бе представен театрален скеч от театрална школа "Мюсю Бътърфлай", който добави забавление към програмата. Освен това, две музикални изпълнения от HighLight Singing Academy оживиха атмосферата и допълниха визията за разнообразие и творчество на събитието. Неизменна част от програмата беше и демонстрацията на айкидо от Ивайло Петров Сенсей и Aikischool, както и демонстрация на Calisthenics Bulgaria.

 

Програмата "100-те изгряващи звезди" предоставя на младите участници уникална възможност за развитие на техния кариерен потенциал чрез разнообразни кариерни инструменти и активности. Кандидатстването продължава до края на май, като младежите могат да бъдат номинирани за участие.

Обратно към всички новини от агенциите