Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel предлага до 100 лeвa отстъпка за всички смарт часовници на Samsung през май


d:istinkt


Yettel предлага до 100 лeвa отстъпка за всички смарт часовници на Samsung през май

Всички смарт часовници на Samsung, предлагани в Yettel, са с до 100 лева намаление до края на май. Потребителите могат да закупят 10 модела, сред които са представители на сериите Samsung Galaxy Watch6 Classic, Watch6 и Watch5 Pro. Часовниците могат да се закупят в брой и на изплащане от магазините на оператора или онлайн от Yettel.bg.

Сред предложенията в кампанията е актуалната серия смарт часовници Samsung Galaxy Watch6 Classic, която се предлага в два размера на корпуса – 47 и 43мм, като всяка от тях има LTE и Bluetooth версия. Моделите от серията използват процесор Exynos W930 и са направени от издръжлива неръждаема стомана. Те предоставят отлични инструменти за проследяване на здравето и физическата активност. Смарт часовниците разполагат с вграден пулсомер, BIA сензор за измерване на количеството телесни мазнини и извършват непрекъснат мониторинг на нивата на кислород в кръвта (SpO2). Цената на по-големия вариант - Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE е намалена със 100 лева до края на май и се предлага за 699,99 лева в брой или за 30,99 лева на месец за период от две години.

С до 100 лева отстъпка са и моделите от серията Samsung Galaxy Watch6, която също се предлага в два размера с LTE и Bluetooth версии – 44 и 40мм. Серията предлага богата информация за текущото физическо състояние и разнообразие от спортни режими на своя екран, който е с размер 1,31 инча и резолюция 432x432p на малкия (40мм) и 1,47 инча с резолюция 480х450p за големия модел (44мм). Функциите са същите както на серията Samsung Galaxy Watch6 Classic, но корпусите са по-компактни. Цената на най-големия модел - Samsung Galaxy Watch6 44mm LTE, е намалена със 100 лева до края на май и часовникът може да се поръча за 559,99 лева в брой или за 24,99 лева на месец за две години.

Последната серия смарт часовници от кампанията е Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm, в която има два модела – един LTE, и един Bluetooth. LTE версията се предлага със 100 лева отстъпка от стандартната цена – 579 лева в брой или 23,99 лева на месец за две години. Смарт часовникът разполага с удобна каишка, 1,36-инчов AMOLED дисплей, стилен външен вид и може да проследява редица здравни показатели благодарение на сензора Samsung BioActive. Той съчетава три сензора и извършва анализ на биоелектрическия импеданс, ЕКГ и сърдечния ритъм. Устройството също следи стойностите на кръвното налягане, измерва телесния състав и предоставя цялостен анализ на съня.

Клиентите на Yettel, избрали някоя от LTE версиите на смарт часовниците, могат да се възползват от услугата multiSIM, която в момента се предлага за 0 лева за първия месец. Тя позволява на потребителите да използват един номер на своя смартфон и смарт часовник.

Обратно към всички новини от агенциите