Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Cloud ERP, AI и устойчивостта ще доминират през 2024 г.


V+O Communication


Cloud ERP, AI и устойчивостта ще доминират през 2024 г.

2024 е годината на Cloud ERP, задвижвана от Business AI и е на път да преобрази бизнес средата. Gartner предвижда, че до 2028 година облачните технологии ще преминат от фазата на бурно развитие към фактическа съществена необходимост за конкурентоспособността на бизнеса, затвърждавайки ключовата роля на Cloud ERP в днешния бизнес пейзаж.

Необходимостта от иновативни бизнес модели и източници на приходи, съчетана със  способността за бързо приспособяване според бизнес нуждите, е нараснала. Cloud ERP се очертава като най-прекият път към пълна дигитална трансформация и към предоставянето на много по-разширени възможности, които засягат всеки аспект на бизнеса.

ERP, автоматизация и AI

Пандемията доведе до вълна от автоматизация, която до известна степен даде повече свобода на служителите и им позволи да се съсредоточат върху по-стратегически инициативи. Автоматизацията и квалифицираната работна сила са жизненоважни за бъдещето на ERP.

2024 г. обещава да бъде годината на корпоративното Cloud ERP с AI. Благодарение на AI вече можем да си представим информация за наличности в реално време, оптимизирана с прогнози, автоматизирани пазари, водени от прогнози за очакваното търсене и самовъзстановяващи се системи, които коригират проблемните точки, преди да станат наистина проблематични. 

Силен ERP анализ

ERP анализът вече не е просто поглед към миналото, но и разбиране на настоящето и подготовка за бъдещето. Точно както сега имаме достъп до отчети в реално време, които отговарят на въпроси „какво, ако?“ и „какво може да се направи?“, компаниите могат да прогнозират транспортните разходи с вграден AI и базирани на съобщения чат анализи, а търговците на дребно могат да персонализират обслужването на клиентите въз основа на анализ на данни.

Възможностите вече са много широки и включват всичко – от рационализиране на производствените процеси до прогнозиране на потреблението на енергия. Тъй като ERP анализите продължават да се развиват, тяхната роля в оформянето на отговорно и обещаващо бъдеще за бизнеса ще продължи да нараства. 

ERP и устойчивост

Проучване на Oxford Economics свързва лидерите в сферата на веригите за доставки с устойчиво развитие, подчертавайки значителното въздействие на тези бизнес решения. Вниманието вече е насочено към устойчивостта, тъй като Cloud ERP и изкуственият интелект обединяват сили за насърчаване на екологични бизнес практики. Водещите доставчици на Cloud ERP са в крак с тези тенденции, а на българския пазар такъв доставчик е SoftOne, лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса в България.

Интегрирането на Cloud ERP с AI ускорява постигането на целите за устойчивост, като предоставя практически „зелен пътеводител“ за проследяване на емисиите, оптимизиране на веригата за доставки и осигуряване на съответствие с нормативните изисквания за по-екологично осъзнато бъдеще.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. 

SoftOne Technologies S.A. е динамична софтуерна компания, основана през 2002 г., която се концентрира върху разработването на ERP, CRM и иновативни услуги в облака. SoftOne е с централно управление в Атина, Гърция и осигурява бизнес решения както локално, така и под формата на софтуер като услуга (SaaS) на средни и големи организации, като е удостоено с множество награди за лидерство на пазара и иновации. Днес SoftOne има повече от 300 служители на пълен работен ден в Гърция (централа), Румъния, Кипър и България (дъщерни дружества). Решенията на SoftOne са мощни, интегрирани и лесни. Те обединяват бизнес процесите в цялото предприятие с помощта на единна, интегрирана платформа. Приложенията и решенията Soft1 се използват от над 32.000 компании на няколко международни пазара и се поддържат чрез обширна мрежа от (над 600) партньори.

За SOFTONE Group: SOFTONE Group е една от най-големите технологични екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест водещи марки (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT и cosmoONE), в които в момента работят повече от 450 технологични и бизнес професионалисти. Компаниите от Групата се фокусират върху разработването на бизнес и счетоводни софтуерни решения, иновативни облачни услуги, приложения за корпоративна мобилност и решения за електронно фактуриране и доставки, като са спечелили множество награди и отличия за своята иновативност и принос в подкрепа на процеса на дигитална трансформация на компаниите.

Приложенията и решенията на Групата се използват от повече от 75 000 компании в Гърция и няколко международни пазара (Кипър, Румъния, България) и се поддържат чрез широка (+600) мрежа от партньорски канали. Следвайки постоянния си стратегически ангажимент към иновациите, задвижвани от авангардни облачни технологии, SOFTONE GROUP днес е безспорен лидер на гръцкия пазар на облачни решения и решаващ играч в Югоизточна Европа с повече от 50 000 облачни (SaaS) инсталации. Освен това SOFTONE Group е най-големият доставчик на решения за електронно фактуриране, верига за доставки и B2B решения в Гърция. Високото възприемане на портфолиото от продукти и услуги на групата формира най-голямата екосистема от B2B решения на гръцкия пазар, свързваща повече от 350 000 компании.

Обратно към всички новини от агенциите