Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Как звездите се подготвят за “Оскарите”?


3CON


Как звездите се подготвят за “Оскарите”?

Открийте каква е тайната за бляскавите визии и красивата кожа на знаменитостите. 

През последните 20 години Natura Bissé пише сценария за грижа за кожата на Холивуд – от терапии с диаманти на стойност 1 милион долара до ритуали. Сега бранда предлага спа изживявания, способни да преобразят кожата, да повишат самочувствието и да подобрят благополучието с почти 70%.

Natura Bissé  отбелязва своя юбилей, като представя частно поп-ъп пространство, напълно посветено на по-добрия начин на живот. Това е незабравимо изживяване, предназначено за звездите и VIP клиентите, които желаят да се потопят в света на лукса и удоволствието от грижата за кожата.

През последните 20 години сезонът на наградите е бил особено значим за Natura Bissé. През 2004 година испанската марка пристига в Лос Анджелис, за да подпомогне блясъка на международно признатите звезди, позволявайки им да се появят на червения килим с най-добрата си кожа.

 
Сега, през 2024 година, Natura Bissé отбелязва този специален момент с откриването на собствената си Casa-Hollywood в Лос Анджелис. Това е специално място с площ от 929 кв.м., проектирано с идеята да бъде оазис на релаксация. Тук гостите могат да се насладят на спа ритуали, да се потопят в кулинарни изкушения и да открият персонализирани изживявания за своето благополучие.

От 26-ти до 29-ти февруари, международни редактори, критици и звезди имаха възможността да посетят това изключително място, за да се отпуснат и да бъдат настрана от шума и забързания живот на Холивуд. И, разбира се, за да трансформират кожата си точно навреме за  червения килим.

Casa-Hollywood


Първото пространство за преживяване в Лос Анджелис, място, където гостите имат уникална възможност да открият новия Pure Air Bubble, заедно с други ексклузивни изживявания, характерни за марката. Най-новата версия на Bubble предлага лимитиран ритуал с Instant-Lift 3D Collagen. Гостите също така могат да се насладят на частни майсторски класове, кулинарни класове и Experience Lounge – място, където гостите могат да открият избор от премиум испански марки, които се присъединяват към празненството.

Instant-Lift 3D Collagen в новия Pure Air Bubble.


Най-новият спа център на Natura Bissé с 99,9% чист въздух е средата, в която гостите могат да опитат лимитиран ритуал, който предлага по-млада, по-стегната и по-сияйна кожа. Уникалната процедура, предлагана в  иновативно пространство  е за да се постигне най-високото състояние на релакс.

 
Финалната процедура за червения килим  тази година предлага Instant-Lift 3D Collagen на Natura Bissé. Този 360º терапевтичен подход помага да се разкрие по-стегната, по-сияйна кожа, повишава самочувствието и подобрява благополучието.

Звездите получиха достъп до потапящо се 3-часово изживяване за благополучие. Балансиращ масаж на главата и скалпа. Работата върху конкретни точки за натиск стимулира микроциркулацията по черепа и намалява усещането за болка в гърба, врата и раменете.

Маската Essential Shock Instant Lift с бамбукови влакна придава на кожата моментален ефект на повдигане и сияйност. Докато тя извършва своята магия, гостите ще бъдат отпуснати с ритуал за краката, който включва релаксиращ масаж.

Casa-Hollywood е пространство, създадено за живот с испански аромат, което предава същността на Natura Bissé: елегантност, грижа за себе си и най-вече, благополучие. Всеки елемент е внимателно подбран, за да предостави неповторимо изживяване, което оставя незабравими впечатления и вдъхновява гостите да се грижат за себе си.

На 18-ти март, от 9:30 часа, в хотел Астория в София, посетителите ще бъдат в центъра на иновациите в грижата за тялото и кожата! Natura Bissé ще разкрие своята най-нова концепция – Neuroscience – комбинация от наука и красота, обещаваща изключителни резултати. Събитието ще бъде изпълнено с демонстрации на най-новите терапии и продукти, които марката представя за новия сезон.

**За повече информация как да запазите мястото си на събитието може да се свържете с представителите на Natura Bisse на тел. 088 662 4448, 0877 665553 или им пишете на office@estheticprivilege.bg.

Обратно към всички новини от агенциите