Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Шия и деколте: специална грижа за подмладена и красива кожа


3CON


Шия и деколте: специална грижа за подмладена и красива кожа

Как да се грижим правилно за тези деликатни зони?

В стремежа си към вечна красота е важно да обърнем внимание на често пренебрегваните области на шията и деколтето. Точно както нашето лице заслужава специални грижи, така и тези зони имат нужда от допълнително внимание. Natura Bisse разбира важността на комплексната грижа за кожата, и кремът за шия и деколте INHIBIT TENSOLIFT Neck Cream е тук, за да преобрази вашата грижа.

Шията и деколтето са деликатни зони, които с течение на годините, фактори като слънчево излагане, гравитация и естествено стареене могат да доведат до появата на фини линии, бръчки и загуба на еластичност. Natura Bisse предоставя луксозно решение, създадено с внимание към възстановяване и подмладяване на контурите на шията и деколтето.

Напреднала формула за неповторими резултати

В сърцето на INHIBIT TENSOLIFT Neck Cream се крие мощна комбинация от напреднали съставки, всяка внимателно избрана за своите уникални предимства. Този иновативен продукт включва биомиметичен комплекс с пет епидермални съставки против стареене, допълнени от микропептиди и аминокиселини, които подпомагат подмладяването и подхранването на кожата. Екстрактът от шийтаке и хидролизираният колаген стягат и тонизират кожата, придавайки й по-стегнат и подмладен вид.

Двойната хиалуронова киселина действа на две нива в епидермиса, поддържайки влажността и придавайки на кожата еластичност. Акваксил, заедно с липидния коктейл, допринася за по-плътен външен вид. Ниацинамидът, или витамин B3, съчетан с другите съставки, помага за намаляване на обезцветяванията и придава красив блясък на деколтето. Тези високоефективни съставки създават крем, който не само обещава, но и гарантира подмладена и красива кожа.

 
Отпуснете се в лукса, приемете резултатите

Отвъд изключителната формула, INHIBIT TENSOLIFT Neck Cream е истинско изживяване за сетивата. Потопете се в обилната текстура, която се нанася лесно върху кожата, оставяйки я подмладена и разкошно подхранена. Деликатният аромат придава още по-голяма изтънченост, правейки вашата грижа за кожата истински луксозен ритуал.

За оптимални резултати нанасяйте INHIBIT TENSOLIFT Neck Cream с леки, нагоре насочени движения, като оставяте продукта да бъде абсорбиран от кожата. Използвайте го сутрин и вечер на чиста, суха кожа като последна стъпка. Преобразете своята рутина и се насладете на увереност, която идва от грижата за вашата кожа.

*За да притежавате INHIBIT TENSOLIFT Neck Cream, можете да свържете с представителите на Natura Bisse на тел. 088 662 4448, 0877 665553 или им пишете на office@estheticprivilege.bg.

Обратно към всички новини от агенциите