Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Мрачното време - носител на умора или мотивация?


Chapter 4


Мрачното време - носител на умора или мотивация?

Случва ли ви се през по-мрачния есенен сезон да се чувствате по-отпаднали? Липсва ви енергия, мотивация, а мрачното и лошо време навън единствено спомагат да сме още по-лениви. Но активното ежедневие ни зове, задачите се трупат, коледният шопинг предстои, затова трябва да се подготвим с трикове за справяне с есенната умора.

1. Винаги намирайте лично време за себе си

Отделяйте си минимум 30 минути на ден лично време. Независимо дали ще го прекарате в четене на книга, спокойна разходка навън или потапяне в любимата музика, аудиокнига или интересен подкаст, тези моменти на уединение могат да бъдат от решаващо значение за презареждането на батериите ви.

2. Движение, движение, движение

Поддържането на добро физическо здраве е от съществено значение за цялостното ви благосъстояние и  играе важна роля за повишаване на психическата ни  устойчивост. Помислете за редовни упражнения вкъщи, на открито или в зала. Груповите дейности например, като зумба, пилатес или табата осигуряват страхотна тренировка и са чудесна възможност да се срещнете с нови, интересни хора и да създадете нови приятелства. Колективните дейности допринасят чувството за принадлежност и споделена енергия.

3. Побдор на напитки

Есента е сезонът на напитките, които стоплят душата или носят функционални ползи за тялото. Чаша чай, топъл шоколад или вкусно капучино са запазената марка за отпускане и релакс през сезона. А за освежаващ вкус на помощ идват HELL ENERGY Black Cherry и HELL ENERGY Strong Apple. Вкусовете на черна череша и ябълка са в тон с есенното време и се комбинират страхотно с тематичните за сезона пайове, кейкове и сладки.  Освен страхотен вкус, напитките съдържат витамините B2, B3, B5, B6 и B12, които спомагат намаляване на умората. 

4. Любов и внимание към близките хора

Обграждането с положителна енергия е от съществено значение в борбата с есенната умора. Отделете време, за да оцените и да се свържете с тези, които са близо до вас - приятели, семейство и колеги. Тези връзки допринасят значително за емоционалната подкрепа, като ви помагат да се справите с предизвикателствата на сезона. Споделяйте моменти, смях и преживявания с близки, защото тези взаимодействия се превръщат в източник на свежа енергия.

Знаете ли, че чуването на думите "Обичам те" или получаването на целувка от близък човек предизвика отделянето на окситоцин в мозъка? Окситоцинът често е наричан "хормон на любовта", тъй като играе решаваща роля в социалното обвързване и емоционалните връзки. Когато се освобождава, окситоцинът може да допринесе за чувството на доверие, съпричастност и цялостно благополучие. Така че изразяването на любов и привързаност не само предава емоционална топлина, но има и биологична основа за насърчаване на щастието и чувството за свързаност. Използвайте моментът и зарадвайте любим човек с HELL ENERGY Red Grape, кажете му че го обичате и наблюдавайте как веднага ще започнете да усещате прилив на щастие и енергиен заряд!

И не забравяйте, есента е един от най-прекрасните сезони в годината! Освен мрачните и дъждовни дни, тя ни радва с пъстри цветове, усещане за домашен уют и красота. Наслаждавайте им се ежедневно и дори да имате дни, в които се чувствате отпаднали или демотивирани, изпробвайте някой от нашите съвети и ще усетите промяната веднага!

Обратно към всички новини от агенциите