Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Черен петък с KOMODER: Най-добрите цени за годината


3CON


Черен петък с KOMODER: Най-добрите цени за годината

Европейският лидер на масажни столове KOMODER подготвя дни на големи изненади и атрактивни предложения. 

 

Удължен черен уикенд c най-добрите цени за годината специално за българския пазар от 17-ти до 23-ти ноември за всички продукти на марката. Тази година събитието обещава да бъде още по-вълнуващо и за тези, които търсят висока технология гарантираща реалистичен, дори и персонализиран масаж в условията на своя дом или офис.

 

Масажни столове за всеки вкус и нужда

 

Намаленията на KOMODER ще ви пренесат в свят на уникални масажни столове, предназначени за всеки интериор и стил на живот. Компанията представя гама от изключителни продукти, които са оборудвани с последните технологии и предоставят възможност за пълна персонализация на масажа, за да подобрите вашето тяло и качество на живот.

 

Най-добрите цени за годината, включително и на Премиум моделите

 

Най-очакваните за потребителите дни в годината, атрактивни не само с богатия си асортимент от масажни столове, но и със своите най-добри цени. Клиентите могат да се възползват от изключителни оферти и специални отстъпки, които правят дните наречени „черен петък” още по-неустоими.

 

KOMODER ще има изненада за своите почитатели и ще лансира най-новият масажен стол като продукт на Черен Петък предоставяйки го на най-добрата цена

 

KOMODER представя част от своите най-добри масажни предложения в следните модели: 

 

 


·       PRIME - Изграден с най-новата технология и включва 2 независими масажни системи и допълнителна стабилизираща за най-реалния масаж в най-уютния стол. 

 

·       Предлага програми за китайски, тайландски масаж, дори и истинска екстензия с издърпване на цяло тяло.

 

·       TITAN II - Столът на хората, даващи си привилегия в живота. 

·       Надгражда PRIME в 24 автоматични масажни програми и единствена по-рода си технология в цяла Европа. 

·       Единственият стол с 2 независими масажни глави и адаптивна шина за масаж на 4 ръце. При масажните столове винаги са  гарантирани няколко масажиста наведнъж, които през цялото време разтриват врата, гърба, ръцете, краката, усукват тялото и премахват напрежението зона по зона.

 

·       Veletta 2 - Столът c най-новата 4D технология в 11 функции и 4 ъгъла на завъртане в 4D c 23 автоматични програми. Предоставя интензивен и персонализиран масаж в пълен контрол. 

 

·       Focus 3 - Това е единственият компактен масажен стол с 4D ъгъл на движение, 15 автоматични програми и 6 ръчни техники на масаж. Компактният вариант на масажния стол VELETA 2.

 

·       Marina Medical 2 - Предоставя 21 автоматични уелнес програми и дълбокотъканен масаж с 5 степени на  интензитет

 

·       FOCUS 2 - Оборудван с интелигентни, безшумни, регулируеми и мобилни 3D масажни ръце за цялостен масаж на гърба. Регулиран масаж за гърба и приятно въздушно пресиране на крайниците, комбиниращ нулева гравитация с разтриване на стъпалата.

 

Марката предлага и персонализирана консултация, за да изберете най-добрият модел, както и възможност за тестване в шоурум KOMODER София, a впоследствие и доставка с качване и монтаж на мястото, на което ще използвате вашият KOMODER масажен стол.

 

Специалните отстъпки ще бъдат обявени в онлайн бюлетин, непосредствено преди старта на кампанията. Абонирайте се за бюлетина на Komoder, за кампанията за тази година.


Не пропускайте възможността да се възползвате от най-добрите цени на годината за идеалния масажен стол. Посетете www.komoder.bg и поръчайте още сега, за да гарантирате своето собствено място за релаксация!

Обратно към всички новини от агенциите