Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Natura Bisse отбелязва Beauty Lovers Day


3CON


Natura Bisse отбелязва Beauty Lovers Day

Още веднъж Natura Bisse отпразнува своя ангажимент към грижата за кожата със своя ежегоден Beauty Lovers Day.

На 19 октомври, за да съвпадне с Международния ден за борба с рака на гърдата, Natura Bisse отпразнува своя Beauty Lovers Day. Уникален ден, който марката създаде, за да благодари на своите клиенти, партньори и приятели за тяхното доверие и подкрепа, както и да ознаменува с тях ангажимента на фирмата към грижата за кожата.

 

Beauty Lovers Day е голяма благодарност към най-лоялните клиенти на марката за доверието им и покана да отпразнуваме красотата, която ни прави уникални.

 

За този специален повод Natura Bissé  изненада клиентите си с нова лимитирана серия от най-емблематичните си продукти, околоочния контур на колекция Inhibit. Този уникален продукт може да бъде закупен на много специална цена в избрани точки за продажба само за ограничен период от време.

 

INHIBIT RETINOL EYE LIFT

 

Флуид за минимизиране на фините линии на околоочния контур.

 

ОТПУСКА: Допринася за намаляване мимическите линии, причинени от повтарящи се движения на лицето.
СТЯГА: Осигурява лифтинг ефект върху горния клепач, като помага за намаляване на увисналите клепачи.
ОСВЕТЯВА: Намалява тъмните сенки под очите, като същевременно повишава блясъка на кожата.
ПОДМЛАДЯВА: Интензивно овлажнява като същевременно помага в борбата с торбичките под очите за видим подмладяващ ефект.
 

Продажбите на това лимитирано издание ще допринесат за 0,7% от общите приходи, които Natura Bisse дарява годишно към фондация Ricardo Fisas Natura Bisse. Тези пари помагат за финансирането на различни проекти, които организацията извършва в Испания и по-специално уникалната програма за онкологична естетика.

 

Natura Bisse е световно известна компания за луксозна грижа за кожата, основана в Барселона през 1979 г. В момента се управлява от второто поколение на семейство Фисас. Благодарение на експертизата на квалифицирани естетици, марката разбира, че всяка кожа има свой собствен глас. Стъпвайки на това признание, компанията обединява иновативните технология с най- деликатното човешко докосване за постигане на видими професионални резултати и адаптиране към различните нужди на всеки гост. Постоянният стремеж към високи постижения донесе на Natura Bisse многобройни награди, включително четирикратно признание като „Най-добра спа марка в света“ за 2018, 2019, 2020 и 2021 г. от Световни спа награди.

 

Към днешна дата Natura Bisse продължава да се разширява в целия свят в най-изтъкнатите луксозни локации на дребно и най-добрите спа центрове с присъствие в 40 страни и дъщерни дружества в Испания, САЩ, Мексико, Обединеното кралство и Китай. От 2008 г. марката си сътрудничи с фондация Ricardo Fisas за да допринеся за по-доброто качество на живот на хората.

 

*За да притежавате INHIBIT RETINOL EYE LIFT, можете да свържете с представителите на Natura Bisse на тел. 088 662 4448, 0877 665553 или им пишете на office@estheticprivilege.bg.

Обратно към всички новини от агенциите