Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Cartoon Network и Cartoonito – акценти за август 2023 г.


knowbox


Cartoon Network и Cartoonito – акценти за август 2023 г.

Cartoon Network

През август Cartoon Network ще ни забавлява със свежи кралски приключения. Ще видим  нови епизоди на „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ и ще се посмеем с веселите герои от тази интересна поредица.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ – Сезон 3

На 5 август от 08.50ч.

От 7 август - всеки ден от 09.15ч., 15.00ч.,21.30ч.

Историята се развива в свят на невероятни герои, кралски съперничества и вълшебни приказни същества. Тя ще ни разкаже за един заблуден млад елен в най-голямото приключение в живота му. Той е придружен от своя лоялен скуайер Бърт. Заедно те отиват на мисия към Орловата планина, през Петте кралства, за да намерят легендарното Златно перо. Пътуване, което ще ги отведе далеч от дома и ще ги постави на пътя на невъобразими опасности и някои доста зрелищни случки.

В един от епизодите, непознат с качулка от миналото на принц Айвъндоу търси отмъщение, като се опитва да съсипе перфектния вид на принца. Бърт многократно осуетява плановете му, затова непознатият го отвлича и го отвежда в леговището си. Време е принц Айвъндоу да спаси Бърт и да разбере какво е направил, за да ядоса този съперник.

Cartoonito

 

През месец август Cartoonito ще ни разкаже нови истории с някои познати и също непознати герои. Ще се запознаем с обичаните животни от книгата „Шумът на върбите“ в новата поредица „Жабокът и приятели“. „Бъгс Бъни Строители“ ще ни построят нови невиждани конструкции, а „Алиса и Луис“ ще ни заведат на свежи приключения в Страната на чудесата.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Жабокът и приятели“ – Сезон 1

От 28 август – всеки ден от 16.00ч.  и повторение сутрин от 09.30ч.

Литературната класика на Кенет Греъм „Шумът на върбите“ оживява в тази нова поредица, проследяваща по-нататъшните приключения на обичаните герои - милата и внимателна къртица на име Кърти, надеждният Плъх и разбира се, непоправимият Жабок. Техният дом е разположен на и около реката. Тя е огромна част от живота и съществуването им, а сега там се присъединяват неудържимият таралеж Тарла, Рибарко, Херън и също Змия.

И нека не забравяме коварните невестулки, които все още искат да превземат замъка Жабокрек, тъй като всеки, който контролира него, контролира и реката. Поредицата остава вярна на всички ценности на оригиналната книга – преследването на мечтите и стремежите, приключенията, работата в екип и добротата. Предаването е на път да се превърне в съвременна класика.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Бъгс Бъни Строители“ – Сезон 1

От 7 август – всеки ден от 17.00 ч. 

Щом настъпи времето за работа в „Бъгс Бъни Строители“, забавният екип се заема със задачата да съгради нещо специално в градчето им. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка за Бъгс Бъни, Патока Дафи, Лола, Туити и Порки.

В един от епизодите, когато готината братовчедка на Дафи – Били, наема строителите да й построят арт студио, Дафи се опитва да се изфука, за да докаже колко е готин самият той. В друг епизод, Бъгс Бъни Строители са изправени пред подводни предизвикателства, докато изграждат морско училище. Но дали ще успеят и какво още ще се случи с любимите ни герои?

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

„Алиса и Луис“ – Сезон 2

Продължава до 5 август - всеки ден от 16.00 ч. 

6-годишната Алиса е едно умно момиченце, което не пропуска възможност за нови игри. Един ден, в момент на скука, тя открива Страната на чудесата. От този момент нататък Алиса, придружена от Луис, опознава този пъстър свят, пълен с магически същества.

Като част от новите си приключения, Алиса среща двама новодошли в Страната на чудесата - щедър, но тромав крал (той е всичко, което кралицата не е) и Дина, племенницата на кралицата, която има обичлив, непокорен характер. Животът никога не е скучен за Алиса и Луис с тези двамата наоколо.

Обратно към всички новини от агенциите