Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

"Смисъл за бъдещето" споделя каузите на 12 популярни българи


United Partners


"Смисъл за бъдещето" споделя каузите на 12 популярни българи

Социалната кампания на Míele България, водещ производител на премиум домакински уреди, има за цел да даде гласност на обществено значими теми, обединявайки 12 от най-популярните личности у нас.

В кампанията участват Орлин Павлов, Ивайло Захариев, Алекс Сърчаджиева, Ники Кънчев, Живко Петров, Иван Юруков, Елена Петрова, Димитър Стоянович, Радина Червенова, Гери Николаева, Алек Алексиев и Биляна Савова.  Всеки от тях допринася за обществения дебат чрез своя личен смисъл за бъдеще. С помощта на Míele България те споделят своите собствени каузи, обвързани с обществено значими теми, които внасят смисъл за нашето колективно бъдеще. 

Фотографите Бони Бонев и Марияна Бонева претвориха посланията на социалната кампания в креативна фотосесия. Красивите фотографии резонират с каузата, която всеки от участниците индивидуално подкрепя:

●      Една от големите мисии в живота на театралния и кино актьор Ивайло Захариев е Превенция на употребата на наркотични вещества. 

●      Певецът и актьор Орлин Павлов насърчава приемните родители, които даряват подкрепа на най-нуждаещите се – децата. 

●      „Усмихни се на света и той ще ти отвърне със същото!“ - тази магична фраза се е превърнала в кауза за виртуоза Живко Петров. 

●      За сценариста, журналист и телевизионен водещ Димитър Стоянович образованието е кауза, смисъл и неизчерпаем ресурс, който вдъхва увереност и енергия. 

●      Телевизионният и радио журналист Ники Кънчев призовава всеки да отключи сърцето си за доброто, воден от стремежа да съгради едно по-добро утре. 

●      Актьорът и режисьор Иван Юруков вярва в многоликия свят на множествената склероза.

●      Децата от аутистичния спектър – най-пъстрият нюанс на този свят, най-всеобхватната магия – са каузата, която емблематичната актриса Елена Петрова от години подкрепя. 

●      Телевизионната водеща Радина Червенова искрено вярва, че да си почтен е привилегия на силните. 

●      Оперната певица Гери Николаева призовава да спрем насилието по пътищата. 

●      Актрисата Алекс Сърчаджиева приканва да погледнем към невидимите деца на България.

●      Биляна Савов, визионер и креативен директор, подкрепя хората, страдащи от множествена склероза. 

●      Мисията на Алек Алексиев, актьор и продуцент, е да убеждава хората, че безучастието убива. 

От компанията вярват, че индивидуалното щастие е тясно свързано със социалната ангажираност. Социалната кампания на Míele България ще приключи с дарение от името на бранда на два кувьоза за недоносени бебета на Отделения по Акушерство и гинекология в нужда. „Míele България е компания, която насърчава приемствеността в ценностите и добрите взаимоотношения с клиентите. Днес повече от всякога имаме нужда от обществен дебат за преходните и непреходните неща в живота. От грижата за природата, през грижата за обществото, до грижата за всеки един от нас всеки ден - всичко се пречупва през така важната тема за качеството на живот, което в крайна сметка е и ключът към личното щастие и баланс. Социалната кампания „Смисъл за бъдещето“ направи точно това, да разпали този разговор, а ние сме готови да продължим напред с грижа за бъдещите поколения“, коментира Светослав Томов, Бранд мениджър на Míele България. 

 

Обратно към всички новини от агенциите