Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Осигурете си перфектната лятна рутина с Natura Bisse


3CON


Осигурете си перфектната лятна рутина с Natura Bisse

Лятото наближава и ни предстоят топли дни, почивки и незабравими моменти. Промяната на сезона със сигурност би повлияла на кожата и организма ни. Въпросът е как да запазим кожата си бляскава и здрава?

Дългите часове на топлото и влажно време могат да имат различни ефекти върху нашата кожа, в сравнение с по-хладните зимни дни. Важно е дори в топлите дни през лятото да дадем нужната хидратацията на кожата си, за да я запазим бляскава и здрава. 

Всички знаем, че слънцезащитата е задължителна през лятото, но какви други продукти можем да вкараме в рутината си, така че кожата ни да бъде по-красива от всякога? Natura Bisse предлага страхотни серии, с различни продукти, така че рутината ни да бъде цялостна.

C+C Vitamin


Витамин C е извор на младост. Неговото изключително антиоксидантно действие е способно да неутрализира негативното въздействие на свободните радикали, които причиняват появата на белези от стареене. С множество ползи за тялото ни, този витамин осигурява биологична защита срещу слънчевите лъчи и е дълбоко овлажняващ. Освен това, той естествено насърчава производството на колаген и осигурява невероятен блясък. 

В тази серия на Natura Bisse можем да открием от почистващи продукти, кремове, серуми и лосиони до слънцезащита, осигурявайки си цялостна рутина.

 
Diamond Cocoon Collection


Основавайки се на три принципа – подмладяване, укрепване и предпазване, продуктите от колекцията Diamond Cocoon включват напреднали съставки, които глобално предпазват и укрепват нашата кожа. Съставките значително подобряват оксигенацията на клетките и предотвратяват щетите от синя светлина. Продуктите съдържат пребиотичен комплекс, който поддържа баланса на микробиотата на кожата. 

В тази колекция ще открием хидратиращ почистващ крем, серум за лице, околоочен крем и слънцезащитен крем с подмладяващо действие.

 
Diamond Well Living


Можем да преобразим грижата за кожата си през лятото във вълнуващо спа изживяване с помощта на Diamond Well-Living колекцията. Нужно е  да отделим време и за хидратацията на тялото си. Серията предлага разнообразни продукти с уникални текстури и аромати, които отговарят на нуждите на всеки тип кожа. Линията е с напълно веган съставки – изцяло на растителна основа и съдържа 90% съставки от естествен произход.

Серията съдържа крема за тяло Diamond Well Living The Body Cream, който дава хидратация и лекота с мощен антиоксидантен ефект. Diamond Well Living The Body Scrub е скраб за тяло с морска сол, оризово брашно и гроздови семки, който разкрива бляскава кожа, подхранва и осигурява еластичност. И двата продукта от серията оставят приятен аромат на джинджифил и цитрусови плодове. 

 
Част от серията са и четири вида олиа – ново поколение сухи олиа, които съдържат ароматерапевтични свойства и придават усещане за сатенено покритие на кожата:

  • Diamond Well Living  De-Stress Dry Body Oil, с върхови нотки на лавандула и пачули;
  • Diamond Well Living Detox The Dry Oil, с върхови нотки на бергамот, джинджифил и лимон;
  • Diamond Well Living Energizing Dry Body Oil, с върхови нотки на червен портокал, лайм и грейпфрут;
  • Diamond Well Living Fitness Dry Body Oil, с върхови нотки мента и евкалипт. 

Продуктите от тази линия се превръщат в единствени на козметичния пазар, с активните съставки, които подхранват, стягат, хидратират и балансират кожата.

Diamond Well Living The Cryo-Gel е с освежаващ, охлаждащ ефект. Той облекчава усещането за умора в горещи дни, по време на бременност или след дълги дни физическа активност и спорт. Гелът е уникален с ефекта от евкалипт, камфор и ментол.

Нека дадем на нашата кожа на тялото заслуженото внимание и грижа, като превърнем домашната рутинна грижа във вълшебно преживяване. 
 

Това лято Natura Bisse ще се погрижи за нас, като ни предоставя специално предложение за лятото –  „купете 2 продукта и получете 3-ти като подарък“! Офертата е активна за сериите – C+C Vitamin, Diamond Cocoon Collection и Diamond Well Living. 

** За да притежавате най-добрата рутина това лято, можете да свържете с представителите на Natura Bisse на тел. 088 662 4448, 0877 665553 или им пишете на office@estheticprivilege.bg.

Обратно към всички новини от агенциите