Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Всичко необходимо за лятото с намаления до над 40 % в Kaufland


V+O Communication


Всичко необходимо за лятото с намаления до над 40 % в Kaufland

Свежо лято с изгодни цени и разнообразие от оферти предлага на своите клиенти Kaufland България през следващите две седмици. До неделя, 18 юни, всеки може да открие най-необходимото за летните месеци – барбекю предложения, напитки, сладоледени изкушения, както и слънцезащитни продукти и принадлежности за плаж и къмпинг на промоционални цени с до над 40% намаление. 

Грил асортиментът на Kaufland предлага грил от стомана намален с над 40% и над десет месни предложения с проверено качество от TÜV Nord България от собствената марка на веригата „Шеф месар“ и други висококачествени марки. За любителите на бургери ритейлърът предлага Black angus с близо 30% намаление, допълнени от сосове с до 40% отстъпка. 

Свежите оферти се допълват от разнообразието от безалкохолни и алкохолни напитки, подходящи за всеки вкус – бира, лимонада, коктейлни напитки, пенливо вино. 

Топящите се цени се пренасят и към сладоледените изкушения – разнообразни вкусове сорбе от K-Classic, здравословни предложения без захар и глутен и сладоледи на клечка, намалени с близо 40%. Притежателите на Kaufland Card получават специална отстъпка от 35% за всички сладоледи на клечки и конус с популярни марки сладоледи. 

Клиентите на най-голямата верига могат спокойно да планират летният си отпуск, като не пропуснат да се защитят от слънцето с намалените до 35%. За плажа и къмпинга ритейлърът е подготвил градински столове и чадъри, хладилни чанти, надуваеми басейни, SUP падъл борд и лодки с до над 20% отстъпка.

Всички неустоими предложения от двуседмичната лятна брошура на Kaufland могат да бъдат намерени до 18 юни във всички магазини на веригата или до изчерпване на количествата. Офертите могат да бъдат разгледани ТУК.

 

За Kaufland България: 

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика 

и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Обратно към всички новини от агенциите