Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

OREO подкрепя две каузи в нова кампания


Proximity


OREO подкрепя две каузи в нова кампания

Инициативата ще продължи до 30 юни и е вдъхновена от различните вкусове на бранда

 

Любимата бисквитка на млякото – OREO, даде началото на нова кампания, с която ще подкрепи Асоциацията на българските модни дизайнери и фондация „Заедно в час“. Инициативата ще се проведе в периода 1 – 30 юни, а официалният ѝ старт бе даден със специално събитие.

Цветната кампания е вдъхновена от различните вкусове, които OREO представя на българския пазар и се реализира под надслов „Твоето OREO на деня“. Освен предоставянето на различни по вкус и аромат OREO бисквитки, брандът насочва усилията си и към подкрепа на две организации у нас, които подпомагат и развиват бъдещите поколения и таланти. 

През първия летен месец всеки, който е закупил продукти OREO на минимална стойност от 5 лв., и регистрирал касовите си бележки на сайта www.oreo.bg, ще може да спечели предметни награди, a също и да гласува как да се разпределя 15 000 лв. подкрепа между двете организации. Регистрирането на една касова бележка дава възможност за спечелване на моментна награда – лимитирана тениска с дизайн от младия български дизайнер - Борислава Караджова. Две бележки, с които не е спечелена друга награда, дават правото за участие за седмична награда – Fashion Days ваучер на стойност 250 лв.

В края на кампанията и на база на всички гласове, обещаните 15 000 лв. ще се разпределят между каузите на двете организации.

Средствата, резултат от гласуването на консуматорите, в полза на Асоциацията на българските модни дизайнери, ще бъдат инвестирани в Центъра за социална справедливост, който ще проведе теоретично и практично обучение по дигитално моделиране и конструиране. То цели да изгради устойчиви и търсени умения в младежите, които да отворят пред тях по-големи възможности за реализация. Най-добре представилите се петима курсисти ще спечелят стаж в голяма текстилна фабрика с опция за назначаване на трудов договор.

Гласовете за фондация „Заедно в час“ ще осигурят средства за програма „Училища за пример“, в която тази година участват училища, специализирани в сферата на изкуството, модата и творчеството. Целта на програмата е да подкрепи училищните екипи да подобрят своите педагогически и управленски практики, което ще се отрази върху средата, уменията и резултатите на учениците.

Повече информация за кампанията, условията за участие за предметна награда и гласуване за каузите на организациите, можете да намерите на www.OREO.bg.

Обратно към всички новини от агенциите