Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Детски празник с безброй забавления в Kaufland


V+O Communication


Детски празник с безброй забавления в Kaufland

Kaufland България ще отбележи Деня на детето в своите 63 филиала в 35 града в страната със специален празник за най-малките. Ритейлърът кани всички свои гости да се насладят на тематични игри, изненади и многобройни подаръци.

В Kaufland Сандански празничната програма за малки и големи започва на паркинга в 10:00 часа с рисуване на лице и продължава с куклен спектакъл „Фолклорната магия от Пирин“. Следобедът продължава с много танци, игри и забавление за всички и конкурс за най-добра рисунка със специални награди. Докато най-малките се забавляват, родителите им могат да посетят разнообразните магазини в първия ритейл парк на Kaufland, който беше открит преди месец на паркинга на хипермаркета. Празничното настроение ще продължи до 19:00 часа с още много изненади и весели моменти.

Куклен театър и специално шоу със сапунени мехури очакват всички посетители на Kaufland Крива река и Quartal Station на бул. Тотлебен 36 в гр. София. Детският празник там започва в 15:30 часа с представлението „Приказка от джунглата“, а в 17:30 часа малките посетители ще могат се включат в шоу със сапунени балончета. За всички деца организаторите са подготвили много свежи изненади и подаръци.

Детските празници се организират едновременно във всички хипермаркети на ритейлъра в страната и са подготвили незабравими преживявания за своите посетители през целия ден. Информация за програмата в магазина във вашия район може да получите в конкретния хипермаркет. 

 

За Kaufland България:

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите