Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

НАЙ-НОВОТО glo™ HYPER X2 AIR ИДВА СКОРО НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР


M3 Communications Group, Inc.


НАЙ-НОВОТО glo™ HYPER X2 AIR ИДВА СКОРО НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

МОДЕРНО, ЛЕКО И С ПОДОБРЕНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

 

Най-новият модел на устройството за нагряване glo™ – HYPER X2 AIR стъпва на българския пазар в края на месец май тази година. Съвсем скоро пълнолетните български потребители ще бъдат сред първите, които ще могат да избират между седем нови цвята с метален нюанс и елегантен дизайн на продукта. 
 
Последната версия на иновативната технология за нагряване на тютюн glo™ HYPER X2 AIR идва у нас с премиум визия, със стилен алуминиев корпус и представлява най-лекото glo™ досега. Това е вторият модел на устройството, което БАТ България представя за последните шест месеца, когато беше и официалната премиера на първия модел glo™ HYPER X2 в България, отличена със специален приз за „Иновативно събитие на 2022“. 

Новото устройство glo™ HYPER X2 AIR предлага на пълнолетните потребители усъвършенствана технология за индукционно нагряване на тютюн в компактен корпус, то е с 25% по-леко от сегашния модел и е с още по-удобен захват. Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване („Boost“), индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм на отваряне, и може да се ползва до двадесет сесии с едно зареждане на батерията. 

„Пускането на най-новата версия на glo™ – HYPER X2 AIR в България затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като предлага на пълнолетните потребители широка гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето*“, посочиха от БАТ България по повод премиерата на модела у нас. 

От компанията допълват, че glo™ е преминало хиляди часове тестове и е подкрепено от солидни научни изследвания. Едногодишното клинично проучване, което БАТ проведе за оценка на въздействието, показа, че пълнолетните пушачи, които са преминали изцяло към glo™, са постигнали значителни и устойчиви подобрения в няколко показателя за потенциална вреда в сравнение с тези, които продължават да пушат. Резултатите от това проучване предоставиха нови важни данни, които допълват доказателствата в подкрепа на glo™ като продукт с намален риск*. Повече за проучването може да прочетете тук.  

glo™ HYPER X2 AIR ще се предлага в търговската мрежа в страната с тютюневи стикове за glo™ под утвърдената марка на премиум бранд в България, както и под втори нов продуктов бранд на стикове за устройството. Продуктите ще бъдат налични и в повечето големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall в гр. Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

Повече за устройството може да прочетете на myglo.bg

Снимки на glo™ HYPER X2 AIR може да изтеглите от тук.  

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

Обратно към всички новини от агенциите