Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Нова серия мултифункционални стайни термостати правят европейските домове по-енергийно ефективни


Action Global Communications


Нова серия мултифункционални стайни термостати правят европейските домове по-енергийно ефективни

Нова серия стайни термостати с интуитивен и ефикасен контрол на отоплението в домове и офис пространства ще помага на европейските потребители да постигнат по-добра енергийна ефективност. Гамата Honeywell Home DT4 е насочена към монтажниците и потребителите, които се стремят оптимизират разходите на домакинствата благодарение на по-ефективни решения.

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), водещ световен доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт и сигурността, представи новата си серия модерни решения за дома и офиса. Те са вдъхновени от семплия начин на работа и надеждността на механичните стайни термостати от 70-те години на миналия век, в комбинация с модерен елегантен дизайн, съвременни иновации и най-нови технологии в полза на всеки потребител. Новата гама включва:

  • Модерен и тънък дизайн, който се вписва перфектно в интериора на всяко домакинство;
  • Универсални стайни термостати, които могат да се интегрират както към нови, така и към по-стари отоплителни системи;
  • Решения, които помагат на потребителите да подобрят енергийната ефективност в домовете си чрез нов екологичен режим, който намалява или увеличава температурата за определен период от време;
  • Усъвършенствана технология, която може да работи с интелигентни решения за зониране, включително подово отопление и термопомпи;

Новите термостати покриват всички необходимости на потребителите, като са достъпни в различни варианти – жични, безжични, модулиращи. Продуктите от серията имат редица съвременни характеристики, които ги правят отличен избор за монтажниците и техните клиенти:

  • Налични в три цвята, подходящи за всеки интериор
  • Съвместимост с наличните безжични продукти Honeywell Home.
  • Съвместимост с широка гама от настоящи и бъдещи екологични отоплителни системи.
  • Лесни за монтиране и употреба.
  • Кабелна или безжична комуникация с опции TPI алгоритъм и модулиращо управление на уреда.
  • Всички продукти от гамата могат да работят с: котли, зонови вентили, уреди на твърдо гориво и електрически котли.
  • Всички продукти от гамата работят с екологични системи за отопление като термопомпи и подово отопление.
  • Опциите за безжична връзка и OpenTherm® функционират безпроблемно с популярните решения от Resideo Honeywell Home evohome и новия подов, многозонов контролер Honeywell Home HCC100.

С включена пет години гаранция.

Новото технологично решение е разработено за улеснение на монтажниците, но и с грижа за клиентите и с мисъл за техните приоритети. В скорошно проучване, проведено от Resideo на няколко европейски пазара, 50% от анкетираните потребители в Централна и Източна Европа споделиха, че биха инвестирали в най-новите системи за управление на отоплението, ако това ще им помогне да спестят пари дългосрочно1. Тази отчетлива тенденция на потребителските нагласи и стремежът към по-екологични и ефективни решения е сред основните двигатели за иновации на Resideo.

 „Винаги се стремим да удовлетворим максимално нашите клиенти и да им предоставяме високо качество ефективни решения, затова продуктите, които разработваме, отговарят на реалните потребителски нужди. Докато разработвахме тази нова гама, общувахме активно с монтажници от цяла Европа, за да сме сигурни, че крайният резултат ще отговаря на техните изисквания за инсталиране и употреба и че продуктът, който въвеждаме, ще може посрещне нуждите на клиентите за засилена енергийна ефективност”, заяви Люк Кейрнс, старши продуктов мениджър на Resideo за Европа, Близкия изток и Африка.

Научете повече за това как стайният термостат Honeywell Home DT4 допринася за работата на монтажниците и комфорта в дома на клиентите: link

 

  •  1Проучване, проведено за Resideo от OnePoll през септември-октомври 2022 г., анкетирани са 1000 собственици на жилища в: Полша, Румъния, Словакия, Унгария и Чехия.
  • 90 европейски монтажници и над 300 клиенти предоставиха обратна връзка, използвана в процеса на разработване на продукта през 2022 г.
  • Търговската марка Honeywell Home се използва съгласно дългосрочен лиценз от Honeywell International Inc.
Обратно към всички новини от агенциите