Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FOREO празнува 10 години иновации и ще представи 21 нови продукта тази година


M3 Communications Group, Inc.


FOREO празнува 10 години иновации и ще представи 21 нови продукта тази година

- ШВЕДСКИЯТ ЛИДЕР СЕ ПОДГОТВЯ ЗА СЛЕДВАЩОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ НА РЕВОЛЮЦИОННИ ПРОДУКТИ, КОИТО ЩЕ РАЗТЪРСЯТ СВЕТА -

FOREO, лидер в света на beauty-tech индустрията и на иновациите, празнува 10 години и планира да представи 21 нови продукта тази година. В основата на успеха на FOREO са именно иновациите, разработени спрямо нуждите на съвременните потребители и за да им спестят време и инвестиция в сложни и скъпи козметични процедури в салоните. Брандът със своите революционни и клинично тествани продукти прави козметичните терапии в домашни условия лесни, съобразени с времето на потребителя и най-важното – достъпни. Днес FOREO не само чества десетилетие на beauty-tech иновации, но празнува и предстоящото десетилетие, когато ще навлезе в една нова ера с невиждани досега шведски иновации и процедури за красота, с които планира да шокира света.

FOREO – пътят досега

Брандът FOREO е създаден от Филип Седич през 2013 г. и дебютира на пазара с LUNA™ – своята най-продавана колекция устройства за почистване на лице за всеки тип кожа. LUNA™ не само промени начина, по който се възприема почистването, но и подпомага лимфния дренаж, кръвообращението и по-доброто абсорбиране на продуктите в кожата, и всичко това благодарение на патентованата технология на FOREO за T-Sonic™ пулсации. Тази феноменална технология проправи пътя за развитие на beauty-tech сектора и издържа теста на времето. Колекцията LUNA™ не само процъфтява вече десетилетие като една от най-продаваните на пазара, но ще продължи да доминира и през следващото десетилетие. LUNA™ вече включва няколко поколения устройства, а в най-новата колекция LUNA™ 4 дебютира LUNA™ 4 Body – първото  FOREO устройствo, което почиства, ексфолира и масажира цялото тялото. Цялата колекция се отличава с клинично подкрепени резултати – отстранява 99% от всички замърсявания, бактерии и остатъци от грим по кожата. Освен това четката LUNA™ 4 Plus включва уникална технология за подмладяване с инфрачервена LED светлина, тонизиране с микроток и персонализирани режими на почистване, достъпни в приложението FOREO. Постигайки ненадминати резултати, колекцията LUNA™ 4 е доказателство, че FOREO продължава да разчупва стандартите в индустрията.

FOREO – какво предстои?

Въпреки че отбелязването на 10 години на пазара е важен момент, FOREO гледа само напред към това, което носи следващото десетилетие и за което никой, дори гурутата на световната beauty-tech индустрия, няма да бъде подготвен.

FOREO навлиза в следващото десетилетие със свои нови шведски рутини за красота. Тези иновативни рутини ще предложат не само клинично подкрепени резултати и невиждани досега устройства, но и решения на многобройните проблеми, свързани с грижата за кожата, с които се сблъскват потребителите. През следващото десетилетие FOREO ще се фокусира върху въвеждането на иновативни процедури, които са едновременно лесни за употреба и пестят време. Първата им новост, интегрирана в шведската рутина, ще бъде чисто новата им линия за грижа за кожата, която ще бъде пусната на пазара през 2023 г. 

FOREO отново ще изненада, представяйки козметични продукти, които перфектно се съчетават с иновативните им устройства и с които FOREO цели да затвърди позициите си като лидер в иновациите. Това ще бъде първата от многото нови предстоящи новости от бранда. Подобно на техните устройства, които могат да се използват с мобилното им приложение, така и без него, козметичната линия за грижа за кожата ще може да се ползва и от потребители, които все още не притежават устройствата на FOREO. Но комбинирайки продукти от новата козметична линия на FOREO с подходящото FOREO устройство, потребителите могат да очакват революционни резултати.

„Иновативните и усъвършенствани технологии са това, което ни отличава от всички останали в бранша. Нашите уреди подобряват вида на кожата чрез технология и без усилия. А в комбинация с продуктите от козметичната линия, която предстои да представим, нашите потребители могат да очакват още по-прекрасно преживяване и красива кожа като никоя друга“, споделя Владимир Кутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

FOREO винаги е бил десетилетия напред в индустрията и следващите 10 години няма бъдат изключение. С технология, която светът все още не е видял, и новости, които ще разчупят beauty-tech света, брандът планира да продължава да бъде на светлинни години пред конкурентите. Бизнес стратегията на FOREO е насочена към предоставяне на решения и подобряване на резултатите чрез иновации. Както и към предлагане на изненади и удоволствия на потребителите чрез технологии, които са революционни. Продуктите на FOREO са не само доказано ефективни, но и доказано необходими в ежедневието на всеки. Шведската рутина за красота на FOREO не само ще проправи пътя на здравата кожата, но и ще се превърне в термин, който всички ще разбират и познават. 

Колекцията FOREO LUNA™ 4 може да бъде закупена от foreo.com и от notino.bg заедно с другите им линии BEAR™, UFO™ 2 и IRIS™.

За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO, посетете: foreo.com или да последвайте @foreo_official в Instagram.

 

Обратно към всички новини от агенциите