Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel дава 150 лв. отстъпка за смарт часовниците Apple Watch Series 8


d:istinkt


Yettel дава 150 лв. отстъпка за  смарт часовниците Apple Watch Series 8

Всички, които отдавна си мечтаят за Apple смарт часовник, през този месец получават идеалната възможност за изгодна покупка от Yettel със 150 лв. отстъпка на всички налични модели от най-новата серия на устройствата. До края на май потребителите ще могат да се възползват от изгодната оферта, която включва цели 8 модела във варианти с различни размери и материали на корпуса и каишката, налични в онлайн магазина и в цялата търговска мрежа. Apple Watch Series 8 идва с всички познати топ характеристики на смарт часовниците на компанията, но добавя отчитане на температура за по-пълна информация за женското здраве, Car Crash Detection и следене на фазите на съня. А за всички, които вземат последно поколение Apple Watch на лизинг и активират застраховка Смарт протект, Yettel ще покрие първите 6 застрахователни премии. 

В търговската мрежа на Yettel могат да бъдат намерени моделите на серията от най-достъпния Apple Watch Series 8 41mm Aluminium Case with Sport Band с цена от 749,99 лв. или на лизинг за 32,99 лв. на месец за 2 години (намален от редовните 899,99 лв. в брой и 38,99 лв. на изплащане) до топ модела Apple Watch Series 8 45mm LTE Stainless Steel Case with Silver Loop за 1609,99 лв. в брой или на лизинг за 68,99 лв. на месец за 2 години (намален от редовните 1659,99 лв. в брой и 75,99 лв. на изплащане). На лице са още редица варианти в различни цветове и каишки, както и разнообразие от модели, поддържащи eSIM.

Иновациите в часовника включват новия Always‑On дисплей за невероятната му издръжливост. Дебелото предно стъкло, стабилната конструкция и плоската основа го правят устойчив на напукване, а на яркия Always‑On дисплей детайлните циферблати изглеждат зашеметяващо и се виждат по-лесно, дори когато ръката е отпусната надолу. Големият екран побира всички любими апликации, а писането, плъзването и потупването са по-лесни от всякога. 

Часовниците от серията са изключително подходящи за хората, които искат да подобрят качеството си на живот и да спортуват повече. Независимо дали става въпрос за клекове, спининг, спринт или друг вид натоварване – Apple Watch ще отчете резултатите в подобреното Workout приложение. С Workout Views потребителите виждат по-усъвършенствани метрики като зони на сърдечен ритъм и персонализирани интервали, а  всяка от 11-е различни вида тренировки е подбрана така, че  да отговаря на актуалната физическа подготовка на потребителя.

Часовниците от Apple Watch Series 8 разполагат с иновативен сензор, който отчита температурата по време на сън за прецизно следене на промените ѝ във времето. Cycle Tracking използва тези данни за по-дълбочинен анализ на женското здраве в съчетание с информация за сърдечния ритъм и регистрирания месечен цикъл. 

Повечето от предлаганите модели разполагат с LTE модул и работят в мрежата на Yettel с eSIM, a за тях телекомът предлага 1 месец пробен период с услугата multiSIM.

Още за часовниците Apple Watch Series 8 и промоционалната оферта, можете да намерите тук.

Обратно към всички новини от агенциите