Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

TOMMY HILFIGER И ШОН МЕНДЕС СИ СЪТРУДНИЧАТ ЗА КОЛЕКЦИЯТА CLASSICS REBORN ЗА ПРОЛЕТ 2023, ЗА ПО -ДОБРО УТРЕ


United Partners


TOMMY HILFIGER И ШОН МЕНДЕС СИ СЪТРУДНИЧАТ ЗА КОЛЕКЦИЯТА CLASSICS REBORN ЗА ПРОЛЕТ 2023, ЗА ПО -ДОБРО УТРЕ

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, лансира Tommy X Shawn Classics Reborn - капсулна колекция и кампания, с номинирания за GRAMMY мултиплатинен певец и автор на песни Шон Мендес. Сътрудничеството пресъздава вечни класики, вдъхва нов живот на preppy моделите с устойчив дизайн.

Новата колекция, създадена в сътрудничество с Шон Мендес, е вдъхновена от preppy дизайните на Tommy Hilfiger от края на 80-те и началото на 90-те години, подчертавайки свободните кройки и комфорта с акцент върху инклузивността. Тези нови дизайни интерпретират емблематичния стойлинг на Tommy Hilfiger по съвременен начин, създавайки колекция от класики за днес и утре. Партньорството обхваща общата визия на Мендес и Хилфигер за устойчивост чрез използване на рециклирани и иновативни материали.

Кампанията обединява актьорски състав, включващ приятелите и семейството на певеца, както и застъпници за устойчивост и креативност от следващо поколение. Към Шон се присъединяват сестра му Алия Мендес, художник, певец, автор на песни и близък приятел Джон Винил, артистът продуцент Майк Сабат, многоизмерният художник Ахмад Сисе, авторът и моделът Майе Мъск, дизайнерът Царина Куонг, шампионът за промяна Депресия Лонс и моделите Ивмарк Чери и Анита Джейн Патмавонг.

Кампанията Classics Reborn представя колекцията от 28 мъжки и дамски облекла, които носят полъха на модерния preppy стил.

Четири принципа вдъхновяват възгледите на Томи Хилфигър и Шон Мендес. Първите две, Color Reborn и Materials Reborn, гарантират, че колекцията включва устойчиви иновации. Другите две, Self Reborn и Community Reborn, отразяват един съвременен начин на живот:

Color Reborn се отличава с материали, които са изработени от рециклиран текстил и са в ярък цвят. Recycrom™ използва нова техника за производство на боя, създадена чрез преработка на влакна от фабрика за отпадъчен текстил при производство на текстилни материали, които нарязват отпадъците в цветен прах.

Materials Reborn интегрира авангардни технологии, създавайки удобни нови влакна от рециклиран текстил. Това включва Circulose®, материал, изработен от рециклирани текстилни отпадъци, които са смесени с дървесни влакна, намалявайки зависимостта от девствени ресурси и гарантирайки, че изхвърленият памучен текстил може да бъде част от кръгова система за рециклиране, вместо да се озовава в депа.

Self Reborn отразява ангажимента за нов поглед върху идеите, страстите и перспективите, чак до това, което носим.

Community Reborn набляга на обкръжаването ви с хора, които ви карат да бъдете по-добри.

"Колекцията Tommy X Shawn Classics Reborn  бележи още една стъпка към реализирането на нашата визия за устойчивост, тъй като се стремим да създаваме мода, която не похабява нищо и приветства всички", каза Томи Хилфигър. "Шон е впечатляващ млад мъж и се застъпва за положителна промяна. Горди сме да си партнираме с него и да продължим да играем нашата роля в създаването на по-отговорно бъдеще на модата."

Classics Reborn е творческа продукция, режисирана от Тийм Лайърд и заснета от Кас Бърд. За стартирта на глобалната кампания, Tommy Hilfiger и Shawn Mendes бяха домакини на поредица от събития в Лондон, Берлин, Милано и Мексико Сити. Избраните магазини, сред които и тези в София, ще организират активности, които да дадат платформа на активисти в местните движения за устойчивост.

"Толкова съм развълнуван да работя с моето семейство Tommy Hilfiger върху колекцията Classics Reborn ", казва Шон Мендес.Колекцията е толкова специална за мен, защото успях да работя с Томи Хилфигър, за да създадем тази гама, която включва невероятни, висококачествени, устойчиви вариации на най-класическите му дизайни. 

Колекцията включва ръгби риза със звезди и райета, изработена от рециклирана и органична памучна смес; и релаксирано прилягащо, двойно плисе от кепър, изработено от 100% органичен памук, боядисан с технологията Recycrom™. Други ключови модели са яке от рециклирана вълна и ръкави, изработени от регенериран найлон, получен от отпадъчен текстил и океанска пластмаса, включително рибарски мрежи. Индустриално сертифицираните материали се използват навсякъде, включително отговорния стандарт за вълна (RWS), стандарта за органично съдържание (OCS) и глобалния стандарт за рециклиране (GRS).

Като продължение на ангажимента на Tommy Hilfiger за устойчивост, компанията се стреми да създава всички свои продукти по кръгов начин. Освен че използва материали с по-ниско въздействие, които дават приоритет на рециклираните и рециклируеми източници и прилагат безопасно третиране на текстила, марката продължава да тества нови модели, които запазват продуктите в употреба за по-дълго време. За повече информация относно стратегията за устойчивост на TOMMY HILFIGER, посетете https://responsibility.pvh.com/tommy/ 

Колекцията е вече налична в магазините на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

Обратно към всички новини от агенциите