Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FOREO представя своята „Tesla“ при почистване на лицето – иновативната четка LUNA™ 4 Plus


M3 Communications Group, Inc.


FOREO представя своята „Tesla“ при почистване на лицето – иновативната четка LUNA™ 4 Plus

FOREO, шведският beauty-tech бранд с фенове като Ким Кардашиан и Майли Сайръс, представи в България своята премиум иновация LUNA™ 4 Plus. Продуктът е най-ефективният уред за почистване на лицето на марката, създаван някога. Смарт четката не само почиства и масажира кожата в дълбочина, но за първи път разполага и с червена LED светлина и микроток, които действат като най-добрия неинвазивен ботокс при всяка употреба! С LUNA™ 4 Plus кожата е почистена и подмладена. Уредът вече е в продажба у нас, като в момента се предлага ексклузивно на notino.bg.

Luna 4 Plus: ново ниво на почистване и стягане на лицето
Почистването на лицето за много потребители е дейност, която е толкова рутинна, колкото и измиването на зъбите. Често обаче се обръща прекалено малко внимание на кожата, като потребителите не успяват да почистят добре остатъците от грим или себум. Когато става въпрос за дентална хигиена, звуковите четки за зъби промениха правилата през последните няколко години, като не само улесниха целия процес, но и постигнаха професионално ниво на почистване на зъбите в домашна среда. Подобно решение съществува и за кожата на лицето. Звуковите четки за лице превзеха пазара преди няколко години, като проучвания показват, че това е най-безопасният начин за почистване на кожата в дълбочина. „Теслата“ сред тези продукти днес е най-усъвършенстваната иновация на пазара, дело на бранда FOREO, а именно LUNA™ 4 Plus. 

Шведската beauty-tech компания FOREO се утвърди като лидер на пазара с емблематичната си гама четки за почистване на лице LUNA. За популярността на марката свидетелства и фактът, че уредите FOREO се продават на всеки 10 секунди по целия свят, а сред верните ѝ фенове са Ким Кардашиан, Парис Хилтън, Майли Сайръс, Рита Ора и Синди Крауфорд. Всяка премиера на FOREO предизвиква вълнение в света на красотата, а най-усъвършенстваната версия от гамата – LUNA™ 4 Plus, е най-новият продукт на пазара. С какво се отличава тя? Четката не само почиства и масажира кожата в дълбочина, но и я стяга, защото за първи път е оборудвана и с червена LED светлина и микроток, които действат като неинвазивен ботокс при всяко измиване!

Здрава и чиста кожа 
Почистващата четка LUNA™ 4 Plus премахва до 99% от всички замърсявания, себум и мъртви клетки от кожата с помощта на T-Sonic™ пулсации, които са патентовани от марката. Червената LED светлина приятно затопля кожата по време на почистването, като същевременно стимулира производството на колаген и еластин. След това технологията с микроток помага за стягане на кожата, като оформя контура на лицето и изглажда фините линии и бръчки. Резултатът е видимо подмладена и сияйна кожа.

Защо ще се влюбите в LUNA™ 4 Plus?

Почистване и борба със стареенето, 2 в 1
Червената LED светлина нa LUNA™ 4 Plus нежно загрява кожата по време на почистващата процедура, като временно разширява порите, позволявайки на силиконовите власинки да достигнат до дълбоките слоеве на дермата. Друго предимство на NIR светлината и червената LED светлина, с които е оборудвано устройството, е, че те подмладяват кожата, като тя изглежда по-свежа и сияйна.

Процедура с микроток в удобството на дома
Често описвана като неинвазивен лифтинг на лицето, микротоковата технология стяга кожата и изглажда фините линии. Задната повърхност на LUNA™ 4 Plus предоставя на потребителя ревитализиращ и стягащ масаж на лицето в уюта на собствения дом. Нискочестотните пулсации също така помагат за отпускане на лицевите мускули и подобряват лимфния дренаж, което увеличава блясъка и намалява подпухналостта. LUNA™ 4 plus вече разполага и с Anti-Shock System™ – уникална интегрирана система, която измерва съпротивлението на кожата на микроток и автоматично настройва интензитета, така че да няма чувство на дискомфорт. По този начин се гарантира максимална безопасност, комфорт и подобрени резултати.

Шведски дизайн
LUNA™ 4 plus е изработена от антибактериален силикон, който е 35 пъти по-хигиеничен от найлоновите власинки. Дизайнът е и водоустойчив, което улеснява използването на уреда под душа. С три режима и 16 различни програми на T-Sonic™ пулсациите (до 8000 импулса в минута), LUNA™ 4 plus предлага най-персонализираното, усъвършенствано почистване на пазара.

Видими резултати
•    100% от потребителите казват, че кожата им е по-добре почистена след употреба на LUNA™, отколкото при измиване само с ръце.
•    98% от потребителите твърдят, че кожата им е по-свежа и сияйна.
•    98% от потребителите съобщават за по-гладка и мека кожа.
•    98% от потребителите потвърждават по-доброто усвояване на продуктите за грижа за кожата.
•    90% от потребителите твърдят, че кожата изглежда по-млада и по-здрава.

LUNA™ 4 plus може да бъде закупена на notino.bg на ексклузивна цена. За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO, може също да посетите www.foreo.com или да последвате @FOREO_official в Instagram. 

Обратно към всички новини от агенциите