Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Wizz Air стана „Авиокомпания на годината“ на Международните награди AIR TRANSPORT AWARDS 2023


M3 Communications Group, Inc.


Wizz Air стана „Авиокомпания на годината“ на Международните награди AIR TRANSPORT AWARDS 2023

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, бе отличена като „Авиокомпания на годината“ по време на наградите Air Transport Awards 2023. Наградата бе получена от Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на групата Wizz Air, на гала събитие в Монреал, което се проведе заедно със Симпозиума за въздушен транспорт 2023 г. с участието на лидери в бранша.

Международните годишни награди „Air Transport Awards“ са най-значимото признание в авиационната индустрия. Те се присъждат за постижения в авиационния сектор на организации, компании и лидери в областта на въздушния транспорт.
 
Йозеф Варади, главен изпълнителен директор на групата Wizz Air, заяви: „За мен е чест да получа наградата „Авиокомпания на годината“ от името на целия екип на Wizz Air. Wizz Air е една от най-бързо развиващите се и най-екологични авиокомпании в света. Ние предлагаме на нашите клиенти отлични услуги на възможно най-ниски цени в мрежа от 1000 маршрута в 55 държави в Европа, Близкия изток, Азия и Африка. Тази награда е признание за непрестанните усилия на нашите 8000 служители да направят летенето достъпно за всички.“

 

*Според данни на CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

Обратно към всички новини от агенциите